Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mindig óvszerrel védekezünk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig óvszerrel védekezünk, most mégis 4napot késik?

Figyelt kérdés
Alhasam nagyon fáj, plusz vizelésnél is eléggé, lehetséges, hogy fel vagyok fázva és esetleg azért nem jött meg a menstruációm? Vagy terhes lennék?
dec. 1. 17:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és mindig ellenőrizzük az óvszert nem e szakadt ki
dec. 1. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szimplán fogd fel, hogy a tested nem mindig fog ugyan úgy működni, megesik hogy késik. Nyilván várj még pár napot és utána vegyél tesztet, ha nem történik semmi.
dec. 1. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy késhet-e tőle a menstruációd, de ha már fáj az alhasad meg fáj mikor pisilsz menj el orvoshoz, kapsz rá gyógyszert helyrejössz:)

Ha mégse jönne meg én is azt tudom mondani, hogy vegyél egy tesztet, abból biztosra kiderül.

dec. 1. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ember nem egy gép, nem egy robot, hanem egy élő szervezet. Az a ritkább ha a ciklus pontos, kismillió okból késhet. Ha a gumi nem csúszott le, nem szakadt ki, végig a párodon volt akkor egy biztos: nem vagy terhes. Hogy a ciklusod a másik lehetséges 87 féle okból miért késik meg nem tudjuk.
dec. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!