Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig óvszerrel védekezünk, mégis "késik" a munstruációm, lehet okom aggodalomra?
Figyelt kérdés
Úgyértem, ma (08.07) kellett volna rendesen megjöjjön, de nem jött meg, pedig mindig óvszerrel védekeztünk! Kezdhetek aggódni? vagy ha még éppen nem akkor mikor? Lehet ennek valami köze ahoz, hogy szintén emiatt nagyon de NAGYON stresszeltem az utóbbi 3 napban?
Köszi mindenkinek aki válaszol.
2009. aug. 7. 23:10
1/5 anonim válasza:
Ha stresszelsz azzal csak rosszat teszel, mert igen, okozhatja az is a késést, amúgy meg sok minden más is. Nem tudom mennyire rendszeres a menstruációd, ált előfordulnak kisebb késések... de ha sokáig nem jön meg nyugtasd meg magad egy terhességi teszttel vagy orvossal.
2/5 anonim válasza:
Amúgy hogyha nem történt semmi baj, úgy értem nem szakadt ki az óvszer, akkor valószínűleg nem kell terhesség miatt aggódnod.
3/5 anonim válasza:
Én az exemmel mindig óvszerrel szeretkeztünk.Volt,hogy két hetet késett neki.Szóval egyenlőre ne aggódj!De ne stresszelj két hétig ez miatt.
4/5 anonim válasza:
Ha nem ellenőriztétek le a gumit, akkor igen, aggódhatsz.
5/5 anonim válasza:
Mi is hasonló helyzetben vagyunk, 10. én kellett volna megjönnie neki, mi is MINDIG övszerrel védekeztünk és állandóan leellenőríztem a végén, valószínűleg csak késik neki, Szerintem nállatok is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!