Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés

Lefeküdtünk 1 hete a barátommal. Védekeztünk gumival, és kihúzta teljesen, de mégcsak a közelemben sem volt amikor ő elment. Viszont utána egy órára rá újra nekiláttunk, de nem volt már gumi. Állítolag az elmenése után ő letörölte a nedvet magáról, na de ez nem tudom mennyire pontos, ilyenkor nem marad rajta semmi? Nem mosta le vízzel, csak törlőkendővel törölte le. Nem tette be a hüvelyembe, viszont a közelében volt, dörgölőztünk ott. De nem tette be.

Ott a pillanat hevében ebbe nem gondoltam bele, de mi van ha maradt még sperma a farkán? Lehetek így terhes?

A másik az, hogy második alkalommal orálisan elégítetem ki, és a hasamra ment el. Én azonnal elmentem lezuhanyozni.

Ugye nem tud lefolyni a hüvelyemig?

nov. 29. 19:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
utsó, mint látom te BIZTOSAN nem feleltél bioszon, mert nem voltál képes választ adni, semmilyet sem. Amúgy nemtudom neked milyen volt a biosz óra, nekem pl ilyen esetekről nem nagyon adtak felvilágosítást. Ha visszaemlékszem a gimire, nem is nagyon tartotték szexuális felvilágosító órát.
nov. 29. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Élvezés után percekkel is előjöhet az a kevés, ami a húgycsőben maradt, de hogy az be is jutna, kb kizárt. De csak kb...
nov. 29. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha nem rakta be akkor nem vagy terhes. Akkor sem lennél ha direktben ráverné kívülről, vagy rád öntenének egy vödör ... - na azt. A spermiumsejt nem alattomos hosszútávkúszó, ami a számára barátságtalan ph-jú hüvelyen végigkúszik.

Ha berakta - akár csak 1 húzásra is - akkor már nem zárható ki a terhesség.

nov. 29. 22:21
 14/14 anonim ***** válasza:
A spermiumok 1 perc szabad levegőn az oxidáció miatt elhalnak.
nov. 29. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!