Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így terhes?
Lefeküdtünk 1 hete a barátommal. Védekeztünk gumival, és kihúzta teljesen, de mégcsak a közelemben sem volt amikor ő elment. Viszont utána egy órára rá újra nekiláttunk, de nem volt már gumi. Állítolag az elmenése után ő letörölte a nedvet magáról, na de ez nem tudom mennyire pontos, ilyenkor nem marad rajta semmi? Nem mosta le vízzel, csak törlőkendővel törölte le. Nem tette be a hüvelyembe, viszont a közelében volt, dörgölőztünk ott. De nem tette be.
Ott a pillanat hevében ebbe nem gondoltam bele, de mi van ha maradt még sperma a farkán? Lehetek így terhes?
A másik az, hogy második alkalommal orálisan elégítetem ki, és a hasamra ment el. Én azonnal elmentem lezuhanyozni.
Ugye nem tud lefolyni a hüvelyemig?
Rendkívül ritkán lehet ebből terhesség.
De ha már ilyen akció van, akkor miért nem kapsz fel valamit? Hiába törli magát, tele van spermával ilyenkor mindenütt.
Egy farmer pont jó ilyenkor, a bugyi kevés.
Ha már nincs fogamzásgátló...
Te csak ne kibickedj, nyolcas. Nem kell annak feltétlenül folynia, ezek aktívan úsznak is.
De még valószínűbb, hogy a dörgölésből egyszer csak lehet hirtelen nyomás is, befelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!