Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Mennyi esély van rá?
A barátommal először feküdtünk le egymással. (Egyikünk sem volt szűz).
Ez az első együttlét, ami igen meghatározó egy kapcsolatban, úgy sikerült, hogy kiszakadt a gumi rajta. Nem tudom hogy történhetett, velem még sosem volt ilyen.
Szerencsére még nem élvezett el, de már nagyon a határán volt. Nyilván pánikba estem, rögtön felírattam egy esemény utánit, viszont a menzeszem 3 napon belül meg kell hogy jöjjön.
Várjam hogy megjöjjön, vagy vegyem be a tablettát? Őszintén, nagyon kevés esélyt látok rá hogy terhes legyek ennyitől, de mi van ha mégis? Ha most rögtön, így az eset után fél nappal beszedném, az lenne a legbiztonságosabb, viszont az esemény utáni meg nagyon felborítaná az amúgy is problémás hormonháztartásom, hirtelen felindulásból írattam fel, de nem tudom valóban szükség van e rá. Ugyebár 3 napig lehet beszedni, így az is opció, hogy várok vele még.
Szerintetek mennyi az esély a teherbe esésre? Mit kéne csináljak? Várjak még?
Én is bevenném. Inkább, mint hogy meglepetés érjen. Minnél később veszed be, annál hatástalanabb.
Hozzáteszem, hogy ha nem élvezett el, nyílván kevesebb az esély, de az ördög soha nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!