Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem e amit csináltam?
Figyelt kérdés
8órakór bevettem a fogamzásgátlómat és 9kor hasmenésem volt
Elolvastam a gyógyszerem beteg tájékoztatóját ami azt írta ha a gyógyszer bevételét követő 4órán belül hasmenés jelenik meg akkor nem szívódik fel rendesen és pótoljam a gyógyszert
Így tettem, ebből nem lesz probléma és egy órán belül nem maradhatott bennem? Nem lesz így sok a gyógyszer?
Új vagyok még a gyógyszer szedésében és ilyen esetben nem tudom mit kellett volna tennem követtem ami le volt írva
Bocsánat csak ha valaki tapasztalt ilyet hátha tanácsot tud adni
tegnap 23:17
1/2 anonim válasza:
Én egy "hasmenés" után sose pótoltam, nem volt baj belőle. Igazából a többszöri vizes hasmenés ami ki tudja üríteni a szervezetböl én úgy tudom. De szerintem bajod nem lesz tőle, tuti van olyan aki véletlenül is bevett már egy nap két szemet. 😅
2/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod. Ha újra jelentkezik hasmenés, akkor azért harmadikat ne vegyél be. Egyébként velem is volt ilyen, én nem pótoltam. De volt olyan is hogy egy-egy nap elfelejtettem bevenni. Ilyenkor abban a hónapban kiegészítő védekezést használtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!