Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes fogamzásgátló mellett úgy, hogy közben véreztem is?

Figyelt kérdés
Legutolsó együttlétem lassan 2 hónapja volt. Szedtema fogamzásgátlót, majd 1 héttel az előtt hogy meg kellert volna jönnie 5 napig tartó barna folyásom volt. Az orvosom szerint valószínűleg azért, mert egy napot elcsúsztam a tablettákkal. Utána 1-2 nap késéssel megjött, és elég erősen is vérzett. Ezután már nem kezdtem el az újabb levelet, leálltam a fogamzásgátlókkal. Ez 5 hete volt, azóta nem jött meg, és ma produkáltam egy pozitív és 2 negatív tesztet. Lehet hogy terhes vagyok még úgyis, hogy közben egyszer volt vérzésem?

okt. 26. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szedted rendesen, akkor lehetsz terhes. Ritka esetben előfordul, hogy a terhesség első hónapjaiban is van vérzés.

Ha jól láthatóan pozitív lett a teszt, akkor nagy eséllyel terhes vagy.

okt. 26. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ott a válasz a kezedben: ha pozitív tesztet produkáltál akkor terhes vagy. Irány ismét a nőgyógyász egy normál vizsgálatra!
okt. 26. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Pozitív teszt az pozitívat jelent, bármennyire csűrjük csavarjuk a háttérsztorit.
okt. 26. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Milyen teszt az ami pozitív lett? Sajnos van a piacon olyan teszt, ami sokszor mutat fals pozitív eredményt. A vérzéskimaradásnak lehet a fogamzásgátló elhagyása miatt is.
okt. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!