Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy napig vereztem. Ez mitol lehet?
Tablettánál előjön hogy lenyomja a hormonszintet és szinte alig épül fel méhnyálkahártya, pont ez a lényege ugye, azért kevés a vérzés. Főleg hogy az elején vagy. Ha a teszt negatív akkor nincs gond. Alapból kellemes mellékhatása hogy csökkenti a vérzést, nem rögtön, hanem sokszor fokozatosan. A lényeg hogy valami legyen azért a szünetben, van ismerősöm akinek összesen 2 napra csökkent, első vérzés, második már enyhe, estére barnázás és a 3.nap reggelére megszűnik.
Mielőtt elkezded vagy amióta szeded voltál vérvételen?
Vérszegénység vagy akár pajzsmirigy gond állhat a hátterében annak hogy bő a vérzésed alapból és most a tabletta mellett is, nekem mint kiderült alulműködésem van, azért volt bő a vérzésem és hosszú (7napos és erős volt tabletta mellett is, alapból pedig 9napos...) és amióta endokrinológus kezel azóta élvezhetem a tablettával hogy 5 gyenge nap van.
A lányomnál nem mutatta ki a teszt, csak a nődoki mutatta meg. (bár nála nem volt vérzésem) Ezért is ijedtem meg.
Vérvételen nem voltam... De mióta szedem a tablettát akkor is ugyan olyan hosszú volt a menstruációm...
Köszönöm a válaszokat...
Beszéltem vele tegnap este: Ő szerinte elvileg nem lehet gond...
De ha még is?
Köszönöm a választ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!