Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az antibiotikum hatása a fogamzásgátlóra?
Figyelt kérdés
Itt az oldalon olvasom rengeteg kérdés alatt, hogy az antibiotikum rontja a fogamzásgátló hatékonyságát.
Ma kaptam antibiotikumot, ezért elolvastam a fogamzásgátlóm betegtájékoztatóját.
Sehol nem írja, hogy gyengítene.
Most akkor mi van? Vagy nem mindegyik fogamzásgátlóra igaz ez?
okt. 3. 17:07
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Igaz a "testvérem is így fogant" meg a "nővérem is 20 éve ettől lett terhes" válaszok számomra nem relevánsak. 20 év alatt rengeteget változtak a gyógyszerek.
Végül használunk kiegészítő védekezést, Bár sem az orvos nem mondta (pedig direkt fehívtam a nőgyógyászom), sem a betegtájékoztató nem írta.
okt. 8. 07:29
12/12 anonim válasza:
Nekem a háziorvos soha, de a nőgyógyász mikor felírta elmondta, tőle kérdezd. De sok antibiotikumos baba van, úgyhogy érdemes pluszba védekezni, ne azon múljon a jövője az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!