Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ondó a normális?
Jelenleg óvszerrel védekezek, egy ilyen picit érzelmes, de csak amolyan érezzük jól magunkat együtt jellegű kapcsolatban vagyok, ezért nagyon nem szeretnék teherbe esni, a fogamzásgatló tabletta nálam elállította teljesen a vérzést, így az nem opció. Azonban a srácnak az óvszerben a végére mindig lelankad, és többször is bennem maradt az óvszer. Volt, amikor ez tele volt élvezve. De annyira tele, hogy konkrétan a gumi feléig volt a sperma.
Ez normális? Nektek is/párotoknak is ennyi van? Voltam már pár férfival és szerintem háromnak egyszerre nincs ennyi általában...
Ugyanitt tanácsot keresek, mit lehet tenni, hogy jobban érezze, és ne lankadjon le neki gumiban...
Köszi!
Köszi a válaszokat!
Igen, tudom, nem normális a vérzés elállás a tabitól, szépen egy év alatt állt el, egyre kevesebb mennyiség volt.
És igen, első, fejben szorong, ezt mondta is, pedig amúgy minden jó. Csak emiatt az erekció vesztés miatt para, hogy egy félig teli gumi bennem marad, sosem történt senkivel ilyen. Itt is többfélét próbáltunk és van amelyik két lökés után lejön, csak ez meg picit patthelyzet, hogy se óvszer, se tabi nem opció. Spirált doki nem javasolja, védekezés nélkül meg nyilván nem.
Ha csak 8-10 óra marad ki (egy este) is borzasztó sok, ami amúgy izgató, de ijesztő is, ha bennem megy el, nem testre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!