Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tanácsot szeretnék kérni. Kér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni. Kérlek legyetekm megértőek,mi az ami a legjobban használna? (21éves vagyok)

Figyelt kérdés

Szóval,lassan 2 éve élek nemi életet.Ovszerrel védekezünk mindig.

Viszont szeretnék máshogyan védekezni,valami olyannal amitöl megnyugszom,és tudom h biztosan véd.Tisztába vagyok vele h nincs 100%-os védetség.Nem tudom h mi vagyunk ilyen bénák de már 2x szakadt szét az ovszer,és folyton attól félek szeretkezés közben is h megint megtörténik.Ez nagyon rossz.Vigyázunk,nem ész nélkül csináljuk,mégis valami nem jó.Arra gondoltam h fogamzásgátlót kezdek szedni,de félek h nagyon tönkreteszi a szervezetem.Esetleg tudtok javasolni valamit,tanácsokat adni? Akiknek ez már nem új dolog.Édesanyám azt mondja h még várjak a tabletta szedéssel,egyszerüen nm tudom mit csináljak,de ez így nem jó.

szept. 23. 16:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Persze h tudom h 1x lehet használni....

Durexet hasznalunk mindig vagy a simát vagy a pirosat.

szept. 23. 20:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Hogy veszed fel?
szept. 23. 21:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem jó méretű az óvszer, leginkább kicsi. MySize márkából lehet kapni nagyobbat. Használatkor az elejéből ki kell nyomni a levegőt. Egyébként a gyógyszer sem ördögtől való, érdemes kipróbálni, sokaknak nem okoz problémát. Ha nagyon félsz tőle, írass ösztrogénmenteset (Slinda pl.), annak kevesebb az eü. kockázata és a hormonrendszeredbe is kevésbé szól bele.
szept. 23. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Próbáljatok eggyel nagyobb méretet.
szept. 23. 23:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha gyógyszer mellett döntök előtte biztosan elmegyek nőgyógyászhoz, hogy olyat kapjak ami az én testemnek, szervezetemnek megfelel ,és így remélem hogy nem lesz semmi gond. Azt se szeretném h a hormonjaim zavarodnának össze de az elhízástól is félek, viszont valamit valamiért.Volt olyan időszak az eléjn h nem volt jó a méret,próbáltuk ezt is azt is h h jobb melyik válik be jobban.De azért mostmár rájöttünk,kitapasztaltunk dolgokat stb,nem tudom valahogy még jobbam oda kell figyelnünk mert ez nm olyan dolog h leszarom,egy baba nem játék.Remélem h találunk valami megoldást.

szept. 24. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy gyógyszer nem csak annyi hogy több vizsgálatra megyek h biztos jót kapjak.

Nekem pcos re írtak fel arra jó gyógyszert, 3x cseréltem mert kb 1-2 év után olyan száraz lettem mint a sivatag de csere után is ugyan ez volt úgyhogy úgy gondoltuk hogy nem függ össze a bogyóval. Nem érdekelt a szex se de a távkapcsolat miatt nem volt feltűnő. Végül az egész mentális állapotomat nullázta de csak akkor tudatosult amikor abbahagytam. Mintha kaptam volna 3 új érzék szervet.

A trombózis veszély meg csak hab a tortán. Ha visszamehetnék inkább a terhességet választanám mint ezt az üres kuka 10 évet.

szept. 24. 10:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,nem egyszerü az bizto,sok rossz befolyásoló tényző van.
szept. 24. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!