Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy párommal már 1 éve megszakítással védekezünk és működik, míg egy ismerősöm 1x nem vett be 10 év után egy szem fogamzásgátlót, tudták, hogy így simán van esély a teherbeesésre, és azonnal terhes is lett??
Számomra ez felfoghatatlan, ennyire modernek már ezek a tablettak, hogy ennyire sokan teherbe eshetnek össze-vissza 1 szem kihagyástól?
Én több okból sem mertem a tablettát bevállalni, az egyik az pont az, hogy nem tudom biztonságosan szedni. Rengetegszer van sajnoa hasmenésem, ìgy esélytelen, hogy megreszkírozzam, plusz feledékeny vagyok.
Egyébként megszakítás mellett önmegfigyelést végzek. A saját megfigyelésem és a ciklusnaptár szerint is hónapok óta nem sikerült az ovu előtti 3 napban szeretkeznünk, amikor a legesélyebb, hogy a spermiumok időben a helyükre kerülnek.
Persze elgondolkodnék más opción ha gyakrabban lennénk együtt, de kb. 3-4 naponta szoktunk.
#12 Ez egy hír, amit egy harmadik személy hozott valamiről, amiről nem lehet megbizonyosodva. Azaz feltételezéseket adsz elő tényként.
Én is hallottam már olyat hogy valaki látta hogy ő hallotta, amit valaki érzett... ez még csak hír szintjén sincs. Pletyka.
14 plusz ez nem kissebíti annak tényét, hogy sok családos ember soha életében nem használt szinte semmi mást... kivéve óvszert ha nagyon-nagyon nem lett volna okes egy terhesség.
Épeszű felnőtt emberek megszakítást használnak, ha elfogadják az esetleges következményeket. Ami lehet betegség/terhesség akár. Aki retteg ettől, az ne használja, vagy ha egyáltalán nem akar gyereket.
A válaszokon is látszik, hog sok embernek nem fekszik a fogamzásgátlás téma...
Amikor hallunk a "pharmatex bébikről" (lokális fogamzásgátló módszer, ami bevallottan 90% os hatékonyságú)
Egy csomó esetben a hormonális fogamzásgátló mellett esnek teherbe nők, már egyre több ilyenről hallani.
Olyan is van, aki 30 éves korára a 10. abortusznál jár, mert hogy ingyen megcsinálják neki.
Ezek után nem szidnám se a gumióvszert, se a megszakítást, se a naptár módszert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!