Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elhozzam a receptet, vagy keressek másik orvost?
Ma voltam felíratni a fogamzásgátlót, de a doki nem volt ott. Azt mondta az asszisztens, hogy majd megírja a receptet és csak be kell mennem érte.
A vérvizsgálat eredménye szerint 3 értékem is éppen határeset volt.
Nem úgy kéne történnie, hogy megbeszéljük az orvossal, hogy melyik lenne a számomra megfelelő és közösen választjuk ki a hatások és a számomra megfelelő árkategória figyelembevételével? Mondtam, hogy nem szeretnék túl drágát. Attól tartok, felírja a legolcsóbbat, nem foglalkozva azzal, hogy milyen hatással van a szervezetemre. Én meg nem akarok minden szart beszedni.
Fontos lenne, hogy ne hízzak (hajlamos vagyok rá), szőrösödjek, ne zsírosodjon még jobban a bőröm (menzesz előtt tiszta ragya leszek), ne legyenek fájdalmaim. Szóval a PMS tünetekre is megoldást nyújtson.
A Dyane 35-öt említette az asszisztens, de annyi rosszat hallottam róla, hogy félek azt beszedni. A Triregol a legolcsóbb, de annak úgy tudom, elég magas a hormontartalma. Általában viszont a Lindynette 20-at szokta felírni a doki, ami közepes árkategória.
Én Tri-Regolt szedek már talán több mint egy éve.A megszokási időben (első 3 hónap) néha feszült a cicim, de se pecsételő vérzés se semmi. Azóta szinte nem is görcsöl a hasam mensikor, és a vérzés mértéke is nagyon csökkent.
Barátnőm a legkorszerűbb,legdrágább gyógyszert kezdte el szedni (yasminelle talán, nem mernék esküdni) azóta hullik a haja, megszokási időben majdnem 3! hétig megvolt neki, ilyenek.
Szóval nem feltétlen rossz a triregol, egyénfüggő mire hogy reagál a szervezet.nálam semmi gond nem volt vele :)
Szia!
Én a Linynette 20-at szedem már évek ota! Semmi bajom tőle, nem csökkente libidóm, szóval nincs gonunk :) ! NEm híztam nincsnek fájdalmaim, nincs pattanásom, semmi bajom tőle, és még terhes se lettem :) ! 2400 ft környékén van havonta nem tudom ,mert párom szokta venni! Én csak felíratom! De azért olcsóbb ,mint gyereket nevelni :) ! És tényleg nincs bajom tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!