Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A SuperOne HD csatornáról videót hogy keressek?
Ember most akarok kizökkenni belőle mert egy semminek nézett engem érted, átb@szott, mint a sz@rt nem szeretett, csak mondogatta. Én szerettem kis f@szságokat vásárolgattam neki, minden percbe megöleltem, simogattam, úgy tett mintha örült volna neki, közbe a háttérbe mással smárolgatott szóval nekem te ne jó?
Csak ezt a csajt keresd meg nekem kérlek...
De nem érdekel nekem azt látnom kell azt a videót. Nem kérdeztem mit nyújt...nem voltam nyomulós, csak úgy írtam le, mert a szerelmet, hogy mit éreztem iránta neked azt nem tudom leírni érted? És amikor megtudtam, hogy mással csal...szétvertem minden körülöttem lévőt...nevezhetsz sz@rrágónak, agresszív hülyegyereknek, de engem még így nem alázott meg senki.
Legalább valahogy segíts nekem légy szíves, mert kimegyek, és megint ronggyá iszom magam.
ehhez csak gratulálni tudok... esetleg feküdj a sinek elé vagy gorj le a hídról esetleg lépj a metró elé...
ha egy csaj miat képes vagy hülyét csinálni magadból akkor a jóisten se tud neked segíteni...
Igen, egyszer hülyét csináltam magamból, de hogy miatta dögöljek meg, az biza sehogyse. Élem tovább az életem, ha törik, ha szakad, de az álmaimat el fogom érni.
A kérdésemre még mindig nem adtál választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!