Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer és pharmatex kombináció?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer és pharmatex kombináció?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal nyaralásra vinnénk óvszer mellé kiegészítő védekezést is. A pharmatex kúpra gondoltam, de a többiről is jöhet vélemény. A betegtájékoztató szerint nem károsítja az óvszert sem.

Egyébként is szex közben ha érzem, hogy el fogok menni rögtön kihúzom még óvszerrel is. Nem tudom mások mennyire szoktak sietni ezzel xd

Mit ajánlotok? Érdemes és megbízható kiegészítés lenne? Szeretném elkerülni, hogy vészhelyzetben egy idegen országban kelljen esemény utáni tablettáért rohangálni. Meg nem véletlenül nem preferáljuk a kis hormontartalmú tabikat sem.

aug. 8. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Rühellem az ovszerrel történő kefélést, hálistennek nem is kellett sokszor csinálnom az életem folyamán. Azt szeretem ha a nő pinája teljes mértékben érintkezik a fszommal, majdhogynem eggyé válik vele, nem holmi idegen, mü anyag legyen a kettő között. Ráadásul könnyen ki is dörzsölheti a nö hüvelyét. Harmadrészt imádok a nöre élvezni és eszem ágában nem lenne még azzal is bibelödni hogy orgazmus elött lerángassam magamról azt a szart. A naptár módszerben hittem mindig is és végül is bevált. Vagy 2 ezerszer voltam együtt növel az elmúlt 30 évben, abból egy nem kívánt terhesség lett. Hozzá teszem: nem én nem akartam a gyereket akkor se.. Szóval a tanácsom: felejtsétek el ezeket a mesterséges mü bizbaszokat, meg a rettegést hogy esetleg megfogan. A ciklusa után egy hétig nyugodtan mehet a téma, utána már óvatosabban. Aztán a menstruáció előtt megint. Ennyi.
aug. 8. 01:04
 2/3 anonim ***** válasza:
41%
Ajánlom egészítsétek még ki spirállal, szedjen fogamzásgátlót és te húzzál duplagumit a végén meg húzd ki mielőtt elélveznél.
aug. 8. 02:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire izgultok, akkor ne legyen aktus. Vigyétek el egymást kézzel/szájjal. Az is nagyon élvezetes.
aug. 8. 09:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!