Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom gumit akar hasznalni de en nem akarok, ennyire fel hogy terhes leszek?
Még szuz vagyok, nem kaphat el tolem semmit de nem is emiatt akarja.
Viszont engem ez bant..lehetnenk ugy egyutt hogy a vegen kiszall, de o gumit akar hasznalni.
Tudom hogy orulnom kene hogy kovezkezetes, de volt olyan fiu aki csak kalandot akart tolem es kijelentette hogy nem akar gumit hasznalni, nem lett belole semmi de még az sem akart gumit hasznalni aki csak ki akart hasznalni, a parom meg igen..
Barmelyik baratnommel regebben, akivel szoba jott a gumi tema, mindegyik azt mondta hogy sosem hasznaltak gumit a parjaik..
Érthető a srác. A párommal mi is a kiszáll módszert választottuk, egyszer nem jött be, most itt alszik a gyerek.
Te sem tömheted magadat esemény utáni tablettákkal minden héten.
Ami valakinek évekig bejön, az másnak egy alkalomra sem.
Jól teszi, hogy nem kockáztat.
Én is utálom a gumit, ahogy rengeteg ember, mert valóban nem olyan. Viszont kérlek, gondolkozz egy kicsit.
3. Ezt csak te gondolod igy.
Szerintem az emberek 70%a nem hasznal gumit es a baratnojuk nem szed gyogyszert.
Jó nagy hülye vagy ha nélküle akarnál! A megszakítás nem védekezés, bőven teherbe lehet esni vele. Van esze a palinak, mindenképpen húzzon gumit!
(lehet nem csak gyereket nem akar, az, hogy tőled nem kapna el semmit még nem jelenti azt, hogy te sem tőle... Plusz én is adtam már át gombás fertőzést annak az egyetlen embernek akivel életemben voltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!