Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagytam pár db fogamzasgátló tabit. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Pár db tabletta kimaradt, mikor meg kellett volna jönnie, akkor barnázás volt, illetve egy nap volt rózsaszínes véres mikor megtöröltem, és ma pedig megint ha megtörlöm, megint pirosas véres. Lehetek terhes? Vagy vetélés jelei lehetnek?júl. 31. 15:00
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és ma kéne bevennem megint a tablettát
júl. 31. 15:05
2/7 anonim válasza:
Így nem véd biztonságosan, menj el nőgyógyászhoz és kérdezd meg mi a véleménye.Azt sem tudjuk mit szedsz, hány db-ot hagytál ki.
Egyébkènt a betegtájékoztatóban le van írva, hogy mit kell csinálni, ha kimaradt x szem.
3/7 A kérdező kommentje:
Yasminelle-t es kb 3 maradt ki, 2 az első héten, és egy a harmadik héten
júl. 31. 15:47
4/7 anonim válasza:
Szerintem biztonság kedvéért mindenképp kell kiegészítő védekezés.Azért menj el orvoshoz is.
5/7 anonim válasza:
Én másik fogamzásgátló tablettát szedek, ott azt írták, hogy akkor van a legnagyobb esély a teherbe esésre, ha az 1. Vagy 3. Héten marad ki tabletta. Szóval ha ebből indulok ki, akkor igen, lehet baj. Viszont ugye mivel nem szedted normálisan, simán lehet, hogy csak azért vérzel, mert kimaradt az a pár darab. De amúgy ez hogy sikerült? Én 3 éve szedem, van beállítva emlékeztető a telefonban, plusz egy napi ébresztő is X időpontban, így egyszer sem felejtettem el
6/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem, negatív lett.
Úgy lehet, hogy most elég stresszes az életem.
júl. 31. 22:14
7/7 anonim válasza:
Ha nem tudod rendszeresen szedni akkor ez neked nem igazán megfelelő fogamzásgátlási módszer...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!