Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátlási módszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátlási módszert ajánlotok?

Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek. Tegye a szívére a kezét mindenki. A gumi szar. Nekem nőként élvezhetetlen, elválaszt nem jó. A pharmatex mar, kikezdi a phm.., spirált nem igen szeretnék, tudom már van nem szült nőknek is de ha lehet máshogy oldanám meg. A hormonális volt eddigi kapcsolataim során, gondoltam próbálok mást de nem igazán jöttek be ahogy írtam fentebb. Nem szeretnék naptár módszerezni, friss kapcsolat, az elején próbáltam a fent említett dolgokat. El vagyok keseredve… ha az ember normális szexuális életet akar valamivel számoljon? Vagy ph borulás, vagy élvezhetetlen, vagy fél az ember hogy most miért késik…

2024. júl. 23. 14:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hüvelygyűrűt ajánlom (ladering). Több mint 3 éve használom :)

Együttlétkor mindig kivesszük majd utána visszaraknom.

Tény, hogy hormontartalmú, de csekély a hormontartalma

2024. aug. 2. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!