Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlási módszert ajánlotok?
Ez lehet hogy nem segít, de megütötte a szemem:
Mit érzel az óvszerrel? Már csak azért mert én nőként semmilyen szinten nem érzem (nem is tudom megmondani, hogy éppen ott van-e). Nem lehet hogy valami egyéni probléma áll fent pl. latex allergia, ami miatt nem működik neked az a megoldás?
(Én óvszert használok, de nem szeretnélek rákényszeríteni, ha neked nem jó. Nyilvánvalóan nem kedvelem sok szempontból, inkább ilyen legjobbik kellemetlennek fogom fel.)
Mi baj a purgyéneveléssel?
Kapsz segíjt, ráadásul 9 hónapig garantáltan nem leszel már terhesebb.
Még dolgoznod se kell 3 évig.
A hormontartalmú hüvelygyűrű nálam is opció volt. Gyengébb mint a tabletta, és nem kell naponta szedni.
Én jelenleg beszereztem egy pesszáriumot. Orvosi szilikonból van úgyhogy nem tapad meg rajta kórokozó, elég szappanos vízzel leöblíteni és levegőn megszárítani. Kényelmes, könnyű használni és hosszú távon drágának sem mondanám. Gélt is használok hozzá, ennek az íze nem kellemes, úgyhogy előtte szoktunk nyalakodni, de ez nekünk így megfelel. Ez így elvileg 94-96%-os véfelmet nyújt (pesszárium + caya gél) de termékeny napokon én megszoktam kérni párom, hogy ne belém menjen.
Macerásnak tűnik de nekünk ez vált be leginkább, az érzésért pedig megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!