Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak most?
Sziasztok, evek ota fogamzasgatlot. Roxanellet szedek. Junius 5.en sajnos 12 orat kestem a gyogyszerrel..amit 6.an potoltam beveve a ket esedekes tablettat. Ugy tettem ahogy a betegtajekoztato irja. Vegigszedtem azt a hetet meg (3. Heten maradt ki az a szem) majd nem tartottam 7 napos szunetet hanem egybol az uj levellel kezdtem. Azt vegig szedtem. Vedekeztunk mellette. A hibatlan level vegen(juli elejen elsejen vagy masodikan meg is jott. Nagy verzessel. Akkor.voltam a parommal egyutt. Juli 20 a volt twgnap es gorcsoltem elegge majd menstruacios verzesem lett. A mostani level 2. Soranak a vegenel tartok tehat meg egy jo masfel.het lenne addig hogy megjojjon a menstruaciom.. de most mar arra hajaz.. elegge nagy rendes mennyisegu ver van. Semmi mast nem erzek..irta a betegtajekoztato hogy lehet a kimaradt gyogyszer miatt pecsetelo verzes , majd a level vegen a menstruacio. De nekem mar most hanarabb jott meg... vagy ez csak pecsetelo attoreses lenne.. nemtudom.
Szerintetek szedjem tovabb a gyogyszert ahogy szoktam szokasosan? Es ho vegen meg elmeletileg megkwne jonnie...
Hivom az ugyeletet de felse veszik ...
Volt aki igy jart?
22/N
Nyilván szedd végig a levelet. Nem is értem hogy ez miért kérdés. De tegyük rendbe a dolgokat. Fogamzásgátló tabletta szedése mellett NINCS menstruáció... Az megvonásos vérzés ami a szünetben van. Ami pedig a levél közben fennáll esetleg az köztes vérzés. Te eleve hülyeséget csináltál azzal hogy nem tartottad meg a szünetet a szokott időben. Ha 12 órán belül pótoltad a szemet akkor az olyan mintha időben történt volna a bevétele. Tehát kár volt bonyolítani azzal hogy szünet nélkül elkezded a következő levelet. Ilyenkor bizony lehet közre vérzés. Ez már szopó. Szedd ahogy kell és ha 3 levél múlva is gond van akkor keresd fel a dokidat.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!