Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy a probléma? Majd beáll...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amerika911 kérdése:

Nagy a probléma? Majd beáll vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Rezia gyógyszert szedem 3 éve, nem volt vele soha gondom. Na most ennél a gyógyszernél 4 placebó van.

Eddig mindig úgy esett a vérzés hogy csütörtökön kellett az első placebó tabit beszednem. És ezt meg akartam változtatni és a következő alkalomtól hétfőnként vettem be, hogy előrébb hozzam. Ez olyan 3-4 hónapja volt.

De most meg már előtte jó pár nappal elkezdek pecsételni.

Ez befog állni? Mit csináljak? A hatékonysága csökkent? Teherbe eshetek?

Februárban lesz az éves nőgyógyászati vizsgálatom, beszélek erről az orvossal. Szeretem, megszoktam ezt a gyógyszert nem szívesen váltanék.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. dec. 20. 07:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Most nem értem. Kihagytál szemeket vagy pedig hamarabb vetted be a placebót és nem szedted végig a 24 napot vagy hogy?
2023. dec. 20. 07:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hagytam ki, hanem hamarabb vettem be a placebót.
2023. dec. 20. 07:46
 3/8 anonim ***** válasza:
De ha hamarabb vetted be a placebót, akkor magyarul nem szedted végig a normál tablettát nem?
2023. dec. 20. 07:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, nem szedtem végi a normál tablettát.
2023. dec. 20. 08:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor megborítottad a normál folyamatot. A hatékonysága nyílván csökkent, mivel nem vetted be az összes tablettát. Idővel gondolom majd helyrerázódik, de ez egy fölösleges hülyeség volt.
2023. dec. 20. 08:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó rendben, az a lényeg, hogy akkor helyrefog rázódni remélhetőleg. Köszönöm
2023. dec. 20. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már 3-4 hónap alatt be kellett volna állnia..

Ha mész orvoshoz legközelebb kérdezz rá. Hatékonynak már biztos hatékony, max a variálás utáni egy hónap volt necces.

2023. dec. 20. 09:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Értem, hát remélem azért helyre áll. Nagyon stresszelős vagyok, azért ez is közre játszhat. De az biztos hogy nem tett jót neki ez a kis varia.

Februárban megyek mindenképp és beszélek vele

2023. dec. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!