Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a probléma? Majd beáll vagy mit csináljak?
Rezia gyógyszert szedem 3 éve, nem volt vele soha gondom. Na most ennél a gyógyszernél 4 placebó van.
Eddig mindig úgy esett a vérzés hogy csütörtökön kellett az első placebó tabit beszednem. És ezt meg akartam változtatni és a következő alkalomtól hétfőnként vettem be, hogy előrébb hozzam. Ez olyan 3-4 hónapja volt.
De most meg már előtte jó pár nappal elkezdek pecsételni.
Ez befog állni? Mit csináljak? A hatékonysága csökkent? Teherbe eshetek?
Februárban lesz az éves nőgyógyászati vizsgálatom, beszélek erről az orvossal. Szeretem, megszoktam ezt a gyógyszert nem szívesen váltanék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem már 3-4 hónap alatt be kellett volna állnia..
Ha mész orvoshoz legközelebb kérdezz rá. Hatékonynak már biztos hatékony, max a variálás utáni egy hónap volt necces.
Értem, hát remélem azért helyre áll. Nagyon stresszelős vagyok, azért ez is közre játszhat. De az biztos hogy nem tett jót neki ez a kis varia.
Februárban megyek mindenképp és beszélek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!