Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva. Mi a teendő ilyenkor?
4 hónapja szedek fogamzásgátlót, de még sosem fordult elő, hogy elfelejtettem volna bevenni a tabit. Hát most elfelejtettem:( Tegnap este negyed nyolckor kellett volna bevenni, de ma reggel negyed kilenckor vettem be. Az első szemet előzőhét előtti vasárnap vettem be. Ha jól gondolom, vasárnaptól szombatig az egy hét, így jön ki nekem a 3X7. Én tegnap felejtettem el bevenni, tehát eltelt már hét nap. Akkor mostmár a második héten vagyok ugye? Mert akkor annyi lenne a teendő, hogy rendesen szedem tovább a csomagot.
Bocsi a hosszúságért, mihamarabb válaszokat várok!! Fontos!!
Előre is köszönöm szépen!:)
Elvileg nem kell kiegészítő védekezés, de ha téged az megnyugtat, akkor 1 hétig használjatok óvszert, kibírjátok. Inkább, mint a para. Egyébként tabitól is függ, ha konkrétan a tied papírjára rá van ez írva, akkor védett vagy. Ha nincs ráírva, akkor óvszer.
Folytasd a csomagot szokás szerint.
Még egy jó tanács: lefekvés előtt vedd be a tabit, mert akkor ha kimarad, még reggel is benne vagy a 12 órában.
Nem akarok elkeseríteni senkit, de ha rendszeresen szeded és nem hagysz ki egy napot sem akkor is teherbe eshetsz és ez még a babának is káros lehet :(
Persze azt nem mondja senki hogy nem 100%-os védelmet nyújt a tabletta! És persze a hormonok meg még be is zavarhatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!