Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta nem lehet kapni 3 darabos óvszert mindenhol?
Tegnap végig jártam a dm-et, rosmmann-t, spart, tesco-t és mindenhol 10 darabos volt a legkisebb kiszerelés. Meg is kérdeztem az eladót, hogy csak elfogyott vagy mi van, de nem tudott egyértelmű választ adni.
Mióta nincs?
És legfőképp miért nincs 3 darabos?
Az volt a jó "utazó" méret. A kis dobozban nem sérült.
Lifestyles Skyn érdekelt volna, de Durexből meg másból se volt kisebb.
10, nem, erre képtelen vagyok, leszárad a kezem de tényleg!
Hülye válasz. Nyilván ki tudok venni 3 darabot. Ahogy az 5 decis tusfürdőt is át tudom tölteni 100 ml-s flakonba, hogy utazókiszerelést kapjak, ha nem akarom megvenni a kicsit (de ott van lehetőség megvenni a kicsit).
A kérdés lényege az volt, hogy tényleg eltűntek a kicsi kiszerelések vagy csak a mi városunkban nem kapni (megyei jogú város).
Egyébként szerintem a fiataloknak is szar helyzet, ha általánosan tűntek el, mert van olyan fiatal, aki azért nem fog védekezni, mert nincs pénzre egyszerre 10-re. De dugni azt fog.
Benzinkúton? Nem.
Azt az automatát meg nem ismerem.
De kint a legkisebb boltban is dögivel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!