Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mióta nem lehet kapni 3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta nem lehet kapni 3 darabos óvszert mindenhol?

Figyelt kérdés

Tegnap végig jártam a dm-et, rosmmann-t, spart, tesco-t és mindenhol 10 darabos volt a legkisebb kiszerelés. Meg is kérdeztem az eladót, hogy csak elfogyott vagy mi van, de nem tudott egyértelmű választ adni.

Mióta nincs?

És legfőképp miért nincs 3 darabos?

Az volt a jó "utazó" méret. A kis dobozban nem sérült.

Lifestyles Skyn érdekelt volna, de Durexből meg másból se volt kisebb.

2024. júl. 18. 06:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10, nem, erre képtelen vagyok, leszárad a kezem de tényleg!

Hülye válasz. Nyilván ki tudok venni 3 darabot. Ahogy az 5 decis tusfürdőt is át tudom tölteni 100 ml-s flakonba, hogy utazókiszerelést kapjak, ha nem akarom megvenni a kicsit (de ott van lehetőség megvenni a kicsit).

A kérdés lényege az volt, hogy tényleg eltűntek a kicsi kiszerelések vagy csak a mi városunkban nem kapni (megyei jogú város).

Egyébként szerintem a fiataloknak is szar helyzet, ha általánosan tűntek el, mert van olyan fiatal, aki azért nem fog védekezni, mert nincs pénzre egyszerre 10-re. De dugni azt fog.

2024. júl. 18. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Na de találtál végül, ahol javasoltam?:)
júl. 31. 14:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Benzinkúton? Nem.

Azt az automatát meg nem ismerem.

De kint a legkisebb boltban is dögivel volt.

júl. 31. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!