Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barna darabos folyás. Minek lehet a jele?
Sziasztok! Szombaton vesztettem el a szüzességem,és tegnap óta ilyen barnás picit darabos folyos "izét" észleltem a bugyimon..Picit megijedtem és elkezdtem kutakodni eléggé vegyes magyaràzatokat találtam rá.Valahol azt irták ez a beágyazódás jele valahol azt hogy méhszáj sérülés,máshol azt h baktérium miatt és találtam olyat is ahol azt irták hogy egész egyszerűen csak szüzhártya maradvány.örülnék ha az lenne mert nem akarok se kisbabát,se fertőzést.:( Valaki aki ért hozzá kérem nyugtason meg.
Védekeztünk a barátommal,igaz utána fályt 2 napig a hasam illetve hanyingerem is volt de olvastam hogy ezek természetes dolgok ilyenkor :) Rendszertelen a menstruációm egyébként ha ez jelent valamit,akadt már olyan korábban hogy nem jött meg.Majd most kéne negjönnie elméletileg..
Kérlek nyugtassatok meg hogy nem a terhesség jele..18 éves vagyok és még nem szeretnék gyereket.
A válaszokat köszönöm
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!