Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csak az önmegtartoztatás az oké?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az önmegtartoztatás az oké?

Figyelt kérdés

találtam egy vicces irást:

www.valsagterhesseg.hu/miert_nem_bizt.pdf

tipikus, sexuális forradalom miatt idegeskedö konzervativ orvospofa irománya a 90-es évek elejéröl, mindenféle tudományos igényesség nélkül, inkább csak morális alapon probál meggyözni arról, hogy akik védekeznek, azoknak csak gátlástalan élvezkedés a sex, és ezért pl az ovszerhasználok közt több a nemkivánt terhesség, a megbetegedések, tehát összességében mindenféle védekezési modszer hatástalan, söt veszélyesebbé teszi a sexuális életet.Egyetlen megoldás az önmegtartoztatás egy kapcsolatban, illetve a monogám házastársi kapcsolat, ahol a terhességekkel számolni tudnak, és nem is akarnak ellenük védekezni.

engem most ez kicsit összezavart, ugyanis 21 évesen végre lett barátnöm, aki elég hamar ideadta magát, még csak kétszer közösültem vele, de át kellene gondolni ezt a dolgot, mert én azt vettem észre, hogy mindig az szo pja be, akinek nagyon nem kellene.

2010. okt. 31. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
na tessék... 22:05 korrekt választ írt és megint te támadsz... akkor ki a hülye? te vagy megmaradva a kis dolgodnál h a szex az rossz mert mivan ha becsúszik a gyerek...
2010. okt. 31. 22:10
 12/19 A kérdező kommentje:
hát nem rossz, én mindig védekezem, mégha a lány huzza is a száját, csak apám engem miszlikbe apritna, ha lenne valami, meg egyébként is alkalmatlan vagyok még önállo életre, ebböl az jön, hogy akkor nem kell dugni, és minden oké lesz, csakhát azért ilyen elhatározásokat általában a legjobb emberek szoktak véghezvinni, és nem én.
2010. okt. 31. 22:13
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
akkor használd a kezed és nem lesz gond...
2010. okt. 31. 22:19
 14/19 A kérdező kommentje:
a csajnak is van keze.és legalább az biztonságos.(gumikesztyüben persze)
2010. okt. 31. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
te beteg vagy... hermetikusan zárd el magad és akkor soha semmi bajod nem lesz...
2010. okt. 31. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Valamennyire igazad van kérdező. Én sem bántam meg hogy nem szexeltem mindenkivel (sőt senkivel) a tinikorszakomban. Nem kockáztatom meg a terhességet. Nem is voltam szerelmes se, de örülök, mert ennyi rettegéstől megentettem magam.

Különben is, a maszti sokkal jobb, mint az expasim volt.

Úgyhogy ha meglesz a normális férfi akkor szexelek vele, de csak olyannal, akiben megbízhatok.

A szex veszélyes üzem, igen főleg a nőknek. Sok nőnek nem annyira jó bizonyos kapcsolatban hogy érdemes lenne szexelni és kockáztatni. Nem éri meg.

Ha belegondolok, hogy terhes is lehetek, borzalommal tölt el, és a stressztől csak rákos lesz az ember.

2010. nov. 1. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:
gumi+tabi az elég biztonságos,nem?
2010. nov. 2. 11:35
 18/19 anonim ***** válasza:

16.12-től megkérdezném hány éves, ugye nem gondolod hogy a rák "jobb" mint a terhesség????

mert ez nagyon úgy hangzott: "csak rákos lehet"

2010. nov. 3. 16:34
 19/19 anonim ***** válasza:
*lesz
2010. nov. 3. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!