Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az önmegtartoztatás az oké?
találtam egy vicces irást:
www.valsagterhesseg.hu/miert_nem_bizt.pdf
tipikus, sexuális forradalom miatt idegeskedö konzervativ orvospofa irománya a 90-es évek elejéröl, mindenféle tudományos igényesség nélkül, inkább csak morális alapon probál meggyözni arról, hogy akik védekeznek, azoknak csak gátlástalan élvezkedés a sex, és ezért pl az ovszerhasználok közt több a nemkivánt terhesség, a megbetegedések, tehát összességében mindenféle védekezési modszer hatástalan, söt veszélyesebbé teszi a sexuális életet.Egyetlen megoldás az önmegtartoztatás egy kapcsolatban, illetve a monogám házastársi kapcsolat, ahol a terhességekkel számolni tudnak, és nem is akarnak ellenük védekezni.
engem most ez kicsit összezavart, ugyanis 21 évesen végre lett barátnöm, aki elég hamar ideadta magát, még csak kétszer közösültem vele, de át kellene gondolni ezt a dolgot, mert én azt vettem észre, hogy mindig az szo pja be, akinek nagyon nem kellene.
Valamennyire igazad van kérdező. Én sem bántam meg hogy nem szexeltem mindenkivel (sőt senkivel) a tinikorszakomban. Nem kockáztatom meg a terhességet. Nem is voltam szerelmes se, de örülök, mert ennyi rettegéstől megentettem magam.
Különben is, a maszti sokkal jobb, mint az expasim volt.
Úgyhogy ha meglesz a normális férfi akkor szexelek vele, de csak olyannal, akiben megbízhatok.
A szex veszélyes üzem, igen főleg a nőknek. Sok nőnek nem annyira jó bizonyos kapcsolatban hogy érdemes lenne szexelni és kockáztatni. Nem éri meg.
Ha belegondolok, hogy terhes is lehetek, borzalommal tölt el, és a stressztől csak rákos lesz az ember.
16.12-től megkérdezném hány éves, ugye nem gondolod hogy a rák "jobb" mint a terhesség????
mert ez nagyon úgy hangzott: "csak rákos lehet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!