Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az önmegtartoztatás az oké?
Figyelt kérdés
találtam egy vicces irást:
www.valsagterhesseg.hu/miert_nem_bizt.pdf
tipikus, sexuális forradalom miatt idegeskedö konzervativ orvospofa irománya a 90-es évek elejéröl, mindenféle tudományos igényesség nélkül, inkább csak morális alapon probál meggyözni arról, hogy akik védekeznek, azoknak csak gátlástalan élvezkedés a sex, és ezért pl az ovszerhasználok közt több a nemkivánt terhesség, a megbetegedések, tehát összességében mindenféle védekezési modszer hatástalan, söt veszélyesebbé teszi a sexuális életet.Egyetlen megoldás az önmegtartoztatás egy kapcsolatban, illetve a monogám házastársi kapcsolat, ahol a terhességekkel számolni tudnak, és nem is akarnak ellenük védekezni.
engem most ez kicsit összezavart, ugyanis 21 évesen végre lett barátnöm, aki elég hamar ideadta magát, még csak kétszer közösültem vele, de át kellene gondolni ezt a dolgot, mert én azt vettem észre, hogy mindig az szo pja be, akinek nagyon nem kellene.
eléggé intelligensnek tűnsz ahhoz, hogy belásd, hogy ezt te se gondoltad komolyan. Ez az iromány még ponyvaregénynek se menne el:)
2010. okt. 31. 21:26
2/19 anonim válasza:
Pontosan nem értem,hogy mitől félsz.Attól,hogy védekeztek és mégis becsúszik a gyerek? Igen,ez előfordulhat.Az öreg úr írása valóban idejét múlt.Ma már házasságban is védekeznek,mert nem tudnak eltartani annyi gyereket,amennyit Isten adna.Az önmegtartóztatás igen jó módszer,csak a kérdés az,hogy az ilyen párkapcsolat és élet milyen.A szex egy nagyon jó dolog az életben,kár lenne kihagyni a terhességtől való félelem miatt.
Valóban nem kockázatmentes egyik védekezési forma sem,de még mindig jobb,hogy van ilyen lehetőség,minthogy megfosztja magát az ember a szextől.
2010. okt. 31. 21:29
3/19 A kérdező kommentje:
de valamit valamiért elven megy ez a dolog, szal érted? a koczkázat, meg ezek a dolgok amik nagyon félelmetesek! amugymeg, én intelligens?
tood a legtöbb ember mit mondott nekem? hogy egy aberrált szörny vagyok, inkább ne is szaporodjak, meg hogy sose lesz nöm, meg ilyen lazaságokat.
2010. okt. 31. 21:41
4/19 anonim válasza:
najó én ezt végig sem olvastam mert ekkora baromságot még sose láttam... akkor nekem már lenne vagy hány gyerekem mivel 5 éve rendszeres a szexuális életem. 5 éve van állandó párom, sose volt semmi nemi betegségem, úgy élvez el a párom h a nemi szerve bennem van persze óvszerrel, mégse volt sose semmi... na mindegy hülyéknek áll a világ...
2010. okt. 31. 21:45
5/19 anonim válasza:
Igazából nem érdekel ha törlik. Ez az én igényes véleményem... és igazából ha belegondolsz abba, hogy ha anyádék is így gondolkodtak volna, mint te, akkor egy ilyen idiótától mentesítették volna a Földet...
2010. okt. 31. 21:59
6/19 A kérdező kommentje:
engem már nem tudnak meghatni ezek a vélemények.
2010. okt. 31. 22:00
7/19 anonim válasza:
akkor minek írtál ide amikor várható volt az ilyen vélemény? nagy az isten állatkertje.. nade hogy ekkora legyen...
2010. okt. 31. 22:01
8/19 A kérdező kommentje:
hát te vagy már hülye, azt hiszed mindenki olyan sztereotip átlag kötekedö, mint te? azért vannak, akik nem csak azért válaszolgatnak, hogy menjen felfelé a számlálo, hanem mert tovább gondolják a dolgokat.
2010. okt. 31. 22:03
9/19 anonim válasza:
Figyelj, az, hogy szeretkezel azzal a lánnyal, akibe szerelmes vagy, a világ legtermészetesebb és egyik legszebb dolga. Csináljátok is jó sokat, amíg fiatalok vagytok! :) Viszont minden, ami jó az életben, kockázattal is jár. Ha autót vezetsz, repülővel utazol, biciklizel vagy felmész a háztetőre, annak is van egy bizonyos kockázata, amit vállalsz az adott tevékenység előnyeiért cserében. Ugyanígy van a szexszel is. Nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe esik a barátnőd, ha megfelelően védekeztek (a legbiztosabb a tabletta!), de lehetséges, ezért előre végig kell gondolnod, hogy mit teszel ilyenkor. Ha óvszert használtok, és valami probléma van (kiszakad, lecsúszik), 3 napon belül el lehet menni sürgősségi fogamzásgátlásra. Ha mégis teherbe esik, már előre tudnotok kell, mi lesz: elveteti vagy megtartja és felnevelitek együtt. Ez utóbbinak csak akkor van értelme, ha úgy érzed, jó eséllyel együtt maradtok, és normális környezetet tudtok biztosítani a gyereknek. Nem anyagi értelemben, itt inkább arra gondolok, hogy tudjátok-e még évtizedekig szeretni egymást és békében élni, és mindent megtenni a gyerekért.
2010. okt. 31. 22:05
10/19 A kérdező kommentje:
azért egy közlekedési baleset jobb esetben csak anyagi kárral végzödik, egy sexuális baleset meg erösen erkölcsi, szal kicsit sulyosabb, hogy becsuszik egy gyerek, minthogy összetörsz egy kocsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!