Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha 14-15 éves lány fogamzásgátlót szed CSAK AZÉRT, HOGY HÍZZON?
így van... vannak alternatív(vitamin, tea stb) megoldások nem kéne egyből a legdruvábbal játszani..
és olyan hogy valaki genetikailag sovány?.. áh ugyan olyan nincs.. akkor takarodjon orvoshoz és az majd ír fel valami étvágy fokozót.
csináld akkor a tabletták helyett azt, hogy felkelsz már 8körül vagy korábban és egészen este 11ig kajálsz jobbnál jobb kajákat. és mivel ízlik sokat fogsz belőle enni.
2-3óránként eszel, reggel 8tól este 11ig.. ha ettől nem hízol akkor a tabletától sem fogsz.
én is csak azért vagyok sovány mert du 2kor még alszom:D
így kimarad van 3étkezés:):)
amikor melóztam és reggel 6től 11ig ettem híztam heti 2kilót. és nem ettem semmi extra dolgot... csak a szokásos kajákat. többnyire gagyi párizsi, kenyér oszt kész.
Genetikailag sovány igenis van,de ezen valóban nem segít sem a tabletta,sem az evés.Amire vigyázni kell:az egészsége,mert ha összeszed vmi komolyabbat könnyen súlyos következményei lehetnek,hiszen általában a "túl soványak"-nak gyengébb a szervezetük :(
Viszont pusztán azért,hogy jó legyen az alakja...ennyi erővel mehetne a plasztikára is :S
Amúgy én is kaptam 16 évesen fogamzásgátlót,régi fajtát,elárulhatom:egyetlenegy dekát sem híztam tőle,viszont biztos ami biztos szedtem,hiszen nyilván okkal írták föl.Aztán emellett lettem terhes 19évesen,aminek máig örülök,gyönyörű fiam született-de hízni?46 kg vok.Viszont a tablettáról egy életre letettem :))
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!