Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnan tudom, hogy tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy tényleg véd? (Evra)

Figyelt kérdés

Miből tudom megállapítani biztosra, hogy a fogamzásgátló tapasz (Evra), amit használok, valóban véd a fogantatás ellen?

Sosem alkalmaztam még semmilyen formában fogamzásgátló készítményt, így csak azt tudom biztosra, amit tapasztalok: a menstruációm rendszereződött az által, hogy 1 hétre minden hónapban abba kell hagyni a tapadt alkalmazását.

Az elkezdésének az oka a ciszták újbóli kialakulásuk/növekedésük megelőzése.

Nagyon jól tudom, hogyan működik, így nem ez a kérdés.

Az jobban foglalkoztat, hogy honnan tudom megállapítani, hogy a terhesség ellen is biztosít?

Elvégre a tabletták mellett is előfordulhat a teherbeesés, akkor is ha nem alkohol/más gyógyszer kiüti a hatásukat.

2024. jún. 4. 12:22
 1/6 A kérdező kommentje:

Tapadt=tapasz

Átírta a telefon, és nem vettem észre.

2024. jún. 4. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Nincs 100%os védelem, ezért bármikor teherbe eshetsz. Még ha 99,9% akkor is lehet, hogy te leszel a szerencsés 0,1.
2024. jún. 4. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy használod ahogy kelk, minimális esély van a teherbeesésre. De max csináljátok megszakítással mellette.
2024. jún. 4. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Első hónap + vérzés után már fixen véd. Ne parázz.
2024. jún. 4. 12:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2024. jún. 4. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Minden ilyen mellett rendszeresen kell csinálni terhestesztet. Nincs olyan, hogy biztosan véd és nem eshetsz teherbe.

Javaslom jó ideig pluszban megszakítást is alkalmazzatok, vagy gumi óvszert. Így te is megnyugszol majd.

2024. jún. 12. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!