Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzàsgàtlonàl tènyleg nincs peteèrès?
Figyelt kérdés
Most màr a 3 dik gyógyszernèl vagyok úgy nèz ki bevàllik. Pms tünetek miatt kezdtem el. Az első gyógyszernèl pattanàs fejfàjàs 2 nàl mellfàjdalom össze vissza,de nagyon durvàn. Most 3 dik gyógyszernèl semmi talàn a az első napokban görcsölgetès. De nem is èreztem a közèpidőt az előző gyógyszereknèl èreztem. Most semmi . Most tènyleg nincs peteèrès a gyógyszer mellett? Nekem fura mert mikor nem szedtem fàjdalommal jàrt a peteèrès. Az normàlis bő vízes folyàs gyógyszer alatt?ápr. 18. 22:02
1/3 anonim válasza:
A fogamzásgátló megszünteti a peteérést, megakadályozza az ovulációt és a havi vérzés sem menstruáció már, hanem megvonásos vérzés. Teljesen leállítja a női ciklus saját működèsèt, így akadályozza meg a terhességet.
2/3 anonim válasza:
Mivel rendes ciklus sincs, ezért igen. Se peteérés, se menstruáció ( a megvonásos vérzés nem az), se az egész alatt termelődő természetes hormonok.
Az egész dolog ami egyébként természetes módon lezajlik egy nőben havi szinten, az nincs, ha fogamzásgátlót szed.
3/3 anonim válasza:
De miért szeded, amikor még azzal se vagy tisztában, mi a hatása? Ez nem cukorka vagy C vitamin kapszula, hogy csak úgy gondolkodás nélkül bekapkodd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!