Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják a fogamzásgátló tablettát "cikluskontrollnak"?
Megakadályozza valójában a ciklus valódi működését, szerintem vérlázító könnyen elérhető netes oldalakon azt az üzenetet közvetíteni, hogy jót teszel a testeddel, ha televágod hormonszerű vackokkal, mert "tűpontos lesz" a ""menstruációd""!
Természetesen elfogadom, ha valaki annak tudatában szedi, hogy blokkolja a testét, hiszen nem akar gyereket. Viszont azt terjeszteni egyenesen bűn, hogy ez rendet rak a testedben!
Teljesen egyetértek veled.
Anno középiskolában barátnőmnek írtak fel, és szedte is, pedig szűz volt, pasija sem volt.
(Nekem tartós kapcsolatom volt, de akkor se szedtem volna.)
A lányom most lesz 15 éves (szűz), felborult a ciklusa, jártunk orvosnál.
Szerencsére a fogamzásgátló nem merült fel, de biztos, hogy ellenkeztem volna, egy mesterséges folyamat nem oldja meg az esetleges problémát.
Én amúgy is nagyon ellene vagyok. Ha felnőtt nő saját döntéséből (azaz nem a pasi kényszerítése hatására) szedi terhesség megelőzése céljából, az az ő dolga, esetlegesen hogyan vágja tönkre a szervezetét.
De minden más eset felháborít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!