Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ötvenes éveikben járó nők még teherbe tudnak esni?
Figyelt kérdés
Kell még védekezniük a teherbeesésük ellen?2024. máj. 28. 02:51
1/12 anonim válasza:
Amíg van peteérés elvileg igen.
2/12 anonim válasza:
Nagytöbbségben nem. Van kockázat, mert előfordulhat. Az 50-es elejében járóknál kicsit nagyobb az esély szerintem.
3/12 anonim válasza:
Van rá esély, de ebben a korban már nagy az esély a vetélésre. Kevés eséllyel marad életben a magzat. 26/N.
4/12 anonim válasza:
Anya 47 évesen esett teherbe, de elvetélt, szóval nem hiszem hogy nagy esély van a teherbe esésre
6/12 anonim válasza:
Igen, simán becsúszhat egy kései potya peteérés.
7/12 anonim válasza:
Ha még nincsenek túl a menopauzán, akkor minden további nélkül.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Értem, hogy teljesen egyénfüggő ez a dolog, de ha mégis rá kellene "erőszakolni" egy százalékos arányt a kérdésemre, az akkor kb mennyi lehetne? Lehet ilyet kijelenteni, hogy a nők 50..60..(80) százaléka 50 éves koruk után már nagy valószínűséggel nem fog teherbe esni? (Azt is értem, hogy ilyen esetekben már nagy a betegségekkel, rendellenességekkel születendők aránya.) Mennyire jellemző az, hogy az 50 feletti nők fogamzásgátló tablettát szednek?
2024. máj. 29. 07:18
9/12 anonim válasza:
Leginkább attól függ, hogy menstruál-e még. A világ különböző részein ez ugen eltérő időben érhet véget.
10/12 anonim válasza:
#8, A nők 59,645790 százaléka 50 éves kor után nem esik teherbe, a nők 99,154872 százaléka 60 éves kor után nem esik teherbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!