Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlóval való segítséget kérnék, kezdő vagyok?!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Tegnap post-oltam ki , azóta ma megjött beszedtem a Volinát.. de ugye én azelőtt kaptam ien mesterséges menstruációt előhozó tablettát. És ugye az első menstruációs napon kell bevenni a legelső tablettát!Mi lesz ha a normális vérzés után megjelenik a mesterséges?Vajon megjelenik?Hat-a gyógyszer így is?
Sok felelőtlen, pénzéhes disznó orvos, aki jól hülyére vett egy naiv kislányt, ez a véleményem. Mindennél fontosabb volt neki, hogy minél előbb eladhassa az x.-ik doboz fogamzásgátlót is, és ennek érdekében még arra is képes volt, hogy mesterségesen előrehozza a vérzésedet, hát elképesztő, mik vannak... meg kellett volna várnod a rendes menstruációdat és annak az első napján elkezdeni, nem mesterségesen előrehozni a vérzést.. Ilyen gyógyszereket mint a Norcolut csak nagyon indokolt esetben írnak fel!!! Unokatesóm szedett ilyen, mikor már hónapok óta nem jött meg neki.
Sürgősen válts orvost.
Sajnállak, hogy ilyen marha kezei közé kerültél.
Nekem is ezt csinálta az orvosom. Nagyon rendszertelen volt a mensesem, ezért mondta hogy szedjek gyógyszert. De mivel nem jött meg már 2 hónapja, ezért nekem is Norcoluttal előhozta, és elkezdhettem tabit szedni.
Mai fejemmel már tudom hogy nagyon naív voltam, mert elhittem az orvosnak hogy ez jó lesz.
Hát nagyon jó volt, nem elég hogy a gyógyszer amit felírt egy nagy rakás sz@r (lindynette 20) amitól minden bajom lett, de miután abbahagytam hónapokig nem jött meg, kész katasztrófa.
Mivel az orvos velem semmi jót nem tett ezzel a gyógyszerrel, így én is csak azzal tudom magyarázni, hogy jó pénzt kapott érte.
Végülis igazatok van, azért járnak az orvosok 6 évig egyetemre, és azért tanultan eztuán még 5-6 évet a szakvizsgáig, hogy titeket direkt megvezessenek... Na gratulálok! A válaszokból látszik az is, mennyire tájékozottak vagytok.
Kérdező, most van vérzésed, tök mindegy, milyen, a lényeg, hogy megjött, vagyis új ciklus kezdődik. Beveszed a 21 db fogamzásgátlót, utána 7 nap szünet. A köv. vérzésed ebben a szünetben lesz, és mivel ez megvonásos vérzés (mesterséges, mert megvonják a hormont, amit 21 napig szedsz), megnyugodhatsz, lesz. Az újabb levelet 7 nap szünet után, a 8. napon kell elkezdeni, függetlenül attól, tart-e még a menzesz. Ha nem jön meg, akkor is el kell kezdeni szedni, és tájékoztatni a nődokit. Valószínűleg 1-2 hónapot várni fog, hogy megszokd a tabit, de tudjon róla, hogy nem jött meg.
A fog. gátló mellékhatásaként előfordulhat köztivérzés az első 1-2 hónapban, de általában nincs probléma. Senki nem lát bele a szervezetedbe, így ha bármi szokatlant tapasztalsz a tabi szedése alatt, menj vissza az orvoshoz, ha a tabi nem megfelelő számodra, kapsz egy másikat. Így működik.
Akkor lenne még egy kérdésem ha már doktor is van itt :
5 napja szedem ezt a Volinát,mostmár védettnek nyilvánithatom ténylegesen magam??? /Nem buta vagyok,csak kezdő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!