Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha csak pár honapig szedek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak pár honapig szedek fogamzásgátlót lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés

Még szűzek vagyunk a párommal, probáltuk már de mikor rá került a gumi lelankat. Már nem egyszer probáltuk de igy sose fogja átszakitani a szűzhártyám.

Arra gondoltam h az első pár alkalommal csinálhatnánk gumi nélkül. És talán ha már nem vagyok szűz és betudja tenni nem lankadna le.

Ha csak pár honapig szedem lehet tőle bajom? Kicsit tartok tőle mert sok rosszat hallottam.

Vagy fogamzásgátló tabletta helyett valami más ötlett ami nektek bevált?

22L

2024. febr. 28. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Én évekig csináltam megszakításossan és nem lett baba. Nyilván benne van a kalapban de alapvetően eléggé kicsi a sansz. az is lehet hogy holnap elüt egy busz de kicsi rá a sansz
2024. febr. 28. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod - HA a nőgyógyászod nem ér ellenjavallattal (pl. fokozott trombóziskockázat miatt). Szóval ez a kérdés az amit a nőgyógyászoddal kellene megbeszélned.
2024. febr. 28. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne csináljátok “első pár alkalommal” gumi nélkül, mert ugyanúgy teherbe eshetsz. A barátod is szűz, simán elsülhet rövid időn belül, mi a garancia arra, hogy időben ki is húzza? Ja és az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok.

Első, te nem estél teherbe, akkor más sem fog? A megszakítás nem védekezés, rohadt sokan estek már így teherbe. Biztos írják majd páran a Pharmatexet is, de az sem ér sz*rt sem. A két legmegbízhatóbb védekezési mód a gumi és a fogamzásgátló. Ne legyetek felelőtlenek, légyszi!

2024. febr. 28. 22:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Az első pár alkalmat gumi nélkül ugy értettem h ha már szedném a fogamzásgátlót.

Van itt köztetek olyan aki csak 1-2 dobozt szedet és lett belőle baja?

Elhíztatok tőle?

2024. febr. 28. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Akkor jó.

Én nem híztam, nekem semmi mellékhatás nincs (már 10 éve szedem), és szünetet is tartottam. Abban az időszakban annyi volt, hogy nekem akkor 3 hónapig nem jött meg a menstruációm.

Ja, a fogamzásgátló már 1. naptól véd, ha a mensi 1. napján veszed be, de azért várhattok egy hetet, plusz míg persze elmúlik és utána már biztonságos. :) Arra figyelj, hogy mindig pontosan szedd.

2024. febr. 28. 23:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Sose szednék, egy doboz bőven elég volt egy életre.

Én másnak se javasolnám, de mindenki maga dönt a szervezetéről.

(Na jó, nem, ez kamu, sok nőnek a palija dönt róla, mert ráerőlteti a tablettát, aztán nyeli, mint kacsa a nokedlit...)

2024. márc. 2. 16:59
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os Megkérdezhetem h mi bajod lett tőle?
2024. márc. 2. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Libidó eltűnt, puffadás, mensi szerű görcsök végig, utána fel is borult a ciklusom...
2024. márc. 2. 20:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Azóta jobban vagy?
2024. márc. 2. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez 12 éve volt, Lindynette 20 nevű gyógyszar amúgy.

Szerencsére igen.

2024. márc. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!