Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durex Real Feel vs SKYN óvszer, melyik jobb? Nagyobb esélye van a vékonyságuk miatt annak, hogy szakadnak?
Nekem Skyn még nem szakadt. Durexből is csak az "Elite".
Így aztán nem tudom a helyes választ. De ha borotvalkozik a lány, akkor az jelentősen növeli a szakadás esélyét. Ha levegősen teszed fel, kicsit az is necces. Ha túl sokáig tolod, az is kockázati faktor.
Jól van kettes, azért mindenki nevében ne nyilatkozz! Főleg ha csaj vagy, hüvelyi orgazmus nélkül.
A Durex picit nagyobb (átmérőben és hosszban is)
A durex egy szar!!!!
Eddig ahányszor próbáltam mindig szakadt!
Én my size-t használok, ha kell.
Kényelmes, és jó is!
5, szerintem soha nem próbáltál még Durexet. Azért mert drága, még nem kell szarnak titulálni.
Nem azért mondom, mert a cégnek dolgozom. Sőt, nem is szoktam azt a márkát venni, Lifestyles Skyn párti vagyok.
#1, #3 válaszoló voltam
#7 próbáltam, sz.r. Minőségben nem jobb mint az olcsóbb márkák. S van egy további problémája. Direkt nagyon keskenyre gyártják a végzáró gyűrűt, így amikor felveszed és csak egy pillanatra nem figyelsz máris alátekeredik, kuka az adott gumi. Ügyes trükk, hogy a fogyasztást megnöveljék.
Az emberek többsége viszont márkahű óvszerek terén, a túltolt reklám hatására választanak egy márkát és utána képesek évekig használni akkor is ha van sokkal jobb. Ezt használja ki a Durex amikor direkt vackot gyárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!