Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok Pharmatex hüvelykúpról?
Olvass utána a pharmatex bébiknek....
Három ismerősömből kettő ez mellett esett teherbe.
Szerintem a harmadiknak csak szerencséje volt....
Hatóanyaga a benzalkónium-klorid. Általában antiszeptikumnak vagy spermicid anyagnak használják.
A spermicidek használhatók önmagukban, ám legtöbbször más fogamzásgátló módszer (pl. pesszárium, óvszer) kiegészítéseként alkalmazzák, mivel önmagukban nem elég biztonságosak. Wikipedia
Drága és nem megbízható.
Én megbízhatónak hittem aztán kiderült évek óta hormonàlis rendellenességem van, pharmatex nélkül sem lettem volna terhes.
De már akkor sokan panaszkodtak rá hogy megbízhatatlan…
5 évig hasznàltam önmagában. Nem volt semmi gond. +Most már 9 éve megszakítással kombinálva használom, hogy biztosan ne legyek terhes, mert semmiképp nem szeretnènk gyereket.
Egyetlen egyszer nem használtam csak, és akkor sajnos teherbe is estem, tehát meddő nem vagyok, még mielőtt az jönne, és a párom sem steril.
Szóval nekem mint védekezés, abszolut bevált. Amikor használtam, tette a dolgát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!