Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki ez a téveszme?
Hogy a fogamzásgátlónak az ára a probléma, és ha a férfi kegyeskedik beszállni, vagy akáe telibe megvenni, akkor nincs probléma?
Illetve, hogy az a legegyszerűbb, mert csak be kell kapni, mint egy cukorkát, lenyelni, esetleg az idejét figyelni, és ennyi, szuper minden, az egyéb, csúnya, "vágyölő" módszerekkel szemben?
(Aki önként és dalolva szeretné szedni, szedje, nem az a gond... Hanem mások győzködése, kényszeríteni próbálása...)
A megközelítés, miszerint a gyógyszer a legegyszerűbb, hiszen csak annyi, hogy beveszed, lenyeled, és ennyi, max ne felejtsd el...
(Főleg pasik szerint.)
Amikor közel sem ennyiről szól a dolog.
(Nem érint a dolog, sosem akarta rám kényszeríteni senki, ellenben rengeteg ilyen történetet hallottam, itt is olvastam, a fenti "érvről" nem is beszélve...)
Csak az óvszernek nincs mellékhatása.
Az meg a kedvencem, hogy "a maiak már hormonmentesek"...
Akkor hogyan is fejtik ki a hatóerejüket?
🤔
(Én egyszer szedtem be egy dobozzal, saját döntésemből, de olyan kínlódás volt, hogy soha többet.)
Aki úgy érzi, neki jó, szedje, főleg, ha nincs baja tőle (vagy még nincs).
Csak mikor más kedvéért történik, mert meggyőzték, hogy az neki is jó, az annyira bicskanyitogató tud lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!