Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kérés egy férfitől hogy együttlétkor húzzon óvszert annak ellenére, hogy fogamzásgátlót szedek?
Ha a kérdező ezt akarja, ezt fogja kérni. Mindegy, hogy az itt kommentelő férfiak mit írnak. Igazából csam annak a férfinak számít a véleménye, aki miatt megszületett a kérdés. Mivel a kérdező nem írta le az okokat, nem tudhatjuk miért szeretné. De az biztos, hogy minden joga megvan hozzá, és a férfinak is, hogy nemet mondjon.
Más kérdés, ha nincs egyetértés, nincs szex. Viszont annak sem volna értelme, hogy a szex miatt bárki kellemetlenül érezze magát.
Mivel te férfiként válaszolsz, nem is értheted, milyen nagy probléma egy nőnek a nem kívánt terhesség. Főleg a mai világban. Szóval, amíg nem növesztesz méhet, addig úgy sejtem, nem is fogod megérteni. Szerencsére a férfiak egy része nem úgy gondolkozik, ahogy te, és sokkal megértőbbek ezzel kapcsolatban.
Hangsulyozom, amíg te nem eshetsz teherbe, fogalmad sincs róla, mit él át egy nő!
#19 Tudom mivel jár egy terhesség nem vagyok hülye.
De ez akkor is beteges túlaggódás, ami nem normális. Akárhogy is erőlködsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!