Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom érzi a hüvelygyűrűmet szex közben, kivehetem az együttlét idejére?
Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 12:44
4/13 anonim válasza:
Ha kiveszed, akkor minek van eleve? A barátod túl finnyás, nőjjön föl.
5/13 anonim válasza:
Kiveheted nyugodtan.
De utána tedd vissza.
Nem úgy működik hogy akkor nyomja ki a hatóanyagot ez nem hüvelykúp!
Máskülönben minek kéne 3 hétig folyamatosan bentlegyen?
6/13 anonim válasza:
A betegtájékoztató szerint ha a gyűrű kevesebb, mint 3 órán át van a hüvelyen kívül, továbbra is védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen.
7/13 anonim válasza:
Igen vedd ki, hagyd, hogy a pasid belèd èlvezzen, majd tedd vissza.
Ha terhes leszel hàborodj fel ès menj vissza reklamàlni a kòrhàzba. 🫣🫢🫨
8/13 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót.
Ne idegenek válaszát fogadd el.
9/13 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a gond. Benne is van a leírásában, hogy rövid időre ki lehet venni, olvasd el. Én mindig kivettem, de csak annyi időre, utána vissza egyből.
10/13 anonim válasza:
Annyi ideig bőven ki szabad venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!