Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha csíp a síkosító?
Már többféle síkosítót vettem és próbáltam ki de amint hozzám ért le kellett mosnom mert annyira fájt. Páromnak semmi baja nem volt tőle de nekem akár csak a külsején akár a két lenti lyukon belül nagyon csípett. Különbséget sem éreztem a síkosítók között.
Ezekre emlékszem amit próbáltam:
A többi márkája már nincs meg sajna. A lényeg, hogy különbözőkkel próbálkoztunk de nem ment más, csak nyállal. A nyál általában rendben van, de néhanapját hüvelygombás lesz ha szájjal csinálja és akkor inkább nem csináluk egy huzamosabb semmit mert nekem viszket és fáj. A hüvelygombát kezelem krémmel, az kicsit segít azért, de visszatérő eset kb 1-2 havonta.
Milyen síkosítót kéne használnom? Gondolkodtam hogy nem-e az óvszer teszi a szilikon miatt, de akkor az minden egyes alkalom után előjönne ha azzal csináljuk, nem? És erről szó sincs. Nagyon randomnak néz ki hogy mikor lesz bajom mikor nem.
Előre is köszi a segítő válaszokért! (21L)
Kerdező errol nem ortal hogy a gond nem puncival van.
Lehet, hog, aranyered van kualakuloban .
Szerintem anal nelkul lehet élni...a nagy fasz kepes serüléseket okozni.
Sztem nem a sikosito a probléma...a tagitas nem megfelelő...
A gyógyszertárban, vagy bármelyik jobb drogériában lehet kapni sima fehér vazelint.
Valamilyen betegség lappanghat benned, ami nem csupán megbontotta a hüvely sav/bázis egyensúlyát, de a nyálkahártyákat is megtámadta, ezért vagy hajlamosabb a gombás fertőzésre, és ezért nem tudsz megszabadulni a gombától sem, mert ahhoz a nyálkahártyáknak is egészségesnek kellene lenniük.
Én egy alaposabb bőrgyógyászati kivizsgálást javasolnék, mert akár egy komolyabb betegség is állhat a háttérben...
Nem Ancsi vagyok, bocsi. 😅😆
Többieknek köszönöm, kérdeztem már a nőgyógyászt, de nem reagált rá semmi különösebbet, szerintem nem vette annyira komolyan. Már nagyjából három, lassan négy hónapja nem voltunk testi kapcsolatban, azóta nem is jött elő semmi gond, se gomba, se kiszáradás.
Menstruáció első két nagyjában nem minden alkalommal, de nagyon erős görcseim szoktak lenni. Volt rá többször példa, hogy bevettem a napi max adag fájdalomcsillapítót és görcsoldót (természetesen a megszabott időt megvártam közöttük) de azon kívül, hogy az ágyban fekszem és esetleg el tudok aludni, nem tudok semmi mást kezdeni olyankor magammal. Nem bírok felkelni, mert szédülök és hányingerem van, mintha el akarnék ájulni.
Főként emiatt kerestük fel a nőgyógyászt, mert eléggé aggasztó. Megvizsgált, de semmi erre utaló probléma nem akadt ezen a területen, azonban el kéne mennem valamikor gasztroenterológiára meg endokrinológiára, mert az emésztésemmel lesz inkább a főbb probléma. Szokott fájni a hasam, de nem egyértelmű miért. Gyorskaják után általában igen, mert zsíros. Mindig is keveset jártam wc-re, kb 3 naponta egyszer van széklet, de sokszor még lehet 4-5 is. Vizet is többet kellene innom, valószítűleg nincs meg mindig a 2,5 liter folyadék.
Lényeg a lényeg, hogy sok oka lehet. Köszi mindenkinek a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!