Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI az, hogy tipikus használat a fogalmzásgátlóknál?
Figyelt kérdés
Egyik régi kérdésem re lett egyszer egy ilyen vlasz hogy: 2Felhívnám azonban a figyelmed, hogy a spermicideknek tökéletes használat mellett 18%-os hibarátája* van, tipikus használat mellett 30%, az óvszernek tökéletesen 2%, tipikusan 15%, a kombinált tablettának viszont csupán 0.3%, tipikusan 8%."2009. jan. 3. 01:21
1/6 A kérdező kommentje:
tablettát szedek és érdekelne hogy a tipikus használta az az hogy nem veszem be vagy antibiotikumot eszek közbe vagy mi? Mert soknak tűnik a 8%...bár lehet h hisztis vagyok...Amúgy max 1órát késtem eddig mindig pontsan szedtem be és nem szedtem semmi gyógyszert és nem volt hányásom a felszívodási idön belül se hasmenésem. Szóval én tökéletes szedönek számítok? ugye igy nem valószinü h terhes leszek...bocsi kicsit parázok bár már elég jol sikerült megnyugodnom.
2009. jan. 3. 01:24
2/6 A kérdező kommentje:
légyszíves válaszoljatok. segíthet végleg megnyugodni és élvezni az életet:)
2009. jan. 3. 01:25
3/6 A kérdező kommentje:
ja igen 2.levél 11. tabijánál tartok...
2009. jan. 3. 01:30
4/6 anonim válasza:
Tipikus hasznalat az, hogy egy ket ora kesessel veszik be, meg neha nem figyelnek a hasmenes vagy mas gyogyszerek kolcsonhatasara. Igen, te tokeletes szedonek szamitol, de most akarhanyszor fogsz ide irni es most azt mondjuk, hogy nem leszel terhes, a fejedben kell elrendezned ezt a dolgot. Mindig ott van, egy 1 szazalekos hiba arany, en egy eve szedem, minden ok velem, de egyik ismerosom allitolag tokeletes hasznalat mellett lett terhes, most en nem voltam ott, nem tudom, hog szedte be, mindenki szervezete mas. Szedd rendesen es bizz benne.
5/6 anonim válasza:
Hogy is hívják azt a hülye táblázatot, amiből ez az adat van? Az csak arra jó, hogy elvegye a nők kedvét a szextől. Minden 11 évesnek megmutatnám, aztán 14-15 éves korukban mondanám, hogy haha, csak vicc volt.
6/6 A kérdező kommentje:
na akkor ezek szerint megnyugodhatok...csak fura hogy egy ilyen pici bogyó ilyen hatalommal bír...
2009. jan. 3. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!