Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mielőtt kimaradt a menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mielőtt kimaradt a menstruációtok, előtte az alap menstruációs tünetek jelentkeztek?

Figyelt kérdés

6 napja késik. Nem kellene hogy terhes legyek, gumival védekezünk, amit làtnánk ha kiszakadna, amikor gumi nélkül kevés alkalom, sosem a végéig csináltuk, tehát jóval az elélvezés előtt már kivettük.Máskor menstruáció előtt a cicim mindig majd le szakad, két nappal előtte a derekam is fáj, jelenleg azóta se semmi, leginkább a cici fájdalom furcsa, hiszen az mindig jelzi. Mióta késik egyszer fájt iszonyúan a derekam, de azóta se jött meg. Az előző havi menstruációm a megszokotthoz képest is viszonylag kevesebb volt, gondolom ha azóta terhes lennèk, valami tünetnek már lennie kellene. Mit gondoltok? Mi miatt késhet még a menstruàció? Ami egyébként nekem mindig pontos.

1 éve hagytam abba a fogamzásgátlót, de eddig sem zavart be, nem hiszem, hogy most tenné.

2023. szept. 30. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:

6 nap után miért nem veszel tesztet? Mondjuk amit írsz, az alapján duplán nem lehetsz terhes, de legalább megnyugszol.

Késhet stressz, betegség, vagy bármi miatt. Nekem egyszer életemben úgy maradt ki teljesen, hogy semmi bajom nem volt. Csak akkor nem aggódtam, hisz hónapok óta nem volt senkim.

Azóta másodjára vagyok terhes, és hasfájas, az a "meg fog jönni" érzés mindig ugyanúgy volt, ráadásul hónapokig.

2023. szept. 30. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Rossz hírem van.... akár egyetlen megszakításos "védekezéstől" is teherbe lehet esni. Totál lutri. Vannak akik évekig megússzák probléma nélkül, másoknál meg pár alkalom után beüt a ménkű. A bibi, hogy előre senki sem tudja melyik csoportba fog tartozni. Tudod mint a kaparós sorsjegy, akkor derül ki ha már megvetted és lekapartad teljesen.
2023. szept. 30. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Én is tesztelnék a helyedben, a leírtak alapján lehetsz akár terhes is, de persze mástól is kimaradhat. Mindenesetre a megszakítás még mindig nem egy védekezési forma sajnos..
2023. szept. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!