Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lejárt terhességi tesztnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lejárt terhességi tesztnek mennyire lehet hinni?

Figyelt kérdés
Késik a menstruációm( a teszt egy éve járt le) negativat mutatott. Többen azt mondták, hogy egy év alatt még teljesen valós eredményt mutat.
2023. szept. 30. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Hát... én nem bíznék benne.
2023. szept. 30. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tejtermék lenne, azt mondanám ne edd meg. De egy terhességi teszten szerintem se romlik el semmi.

Volt amúgy hüvelyi ejakuláció a hónapban? Esetleg gumi nélküli (és tabletta nélküli) aktus?

2023. szept. 30. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem biznék benne. Főleg a negatív eredményt nem venném komolyan.
2023. szept. 30. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:
#2-es irhatok privát?
2023. szept. 30. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs tiltva a felhasználójában, akkor íhatsz neki, de én helyedben csak akkor alapoznék a szavára, ha vállalja hogy eltartja a gyermeket tévedés esetén
2023. szept. 30. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Anonim fórumon mire jó a magánlevél?

Hogy ha esetleg téved, még ki se lehessen javítani?

2023. szept. 30. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi itt gondolhatunk akármit egy szavatossági időről, de nem mi sexeltunk és nem mi gondoltuk át milyen módon, vagy milyen módon nem védekezünk.

Btw, inkább írj részleteket mióta késik, mi hogy történt. Vagy esetleg elmehetsz venni megegy tesztet, hogy megnyugodj. Nem egy világ pénze.

Egyikünk se hiszem, hogy terhességi teszt gyári technikus-kémikus.

2023. szept. 30. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A szavatossági idő iránymutató, azt jelzi, hogy teszt az adott időpontig a legyártott tesztek 99.99%-a a tájékoztatóban szereplő szenzitivitással működik. A tárolási körülmények is nagyban befolyásolják a teszt reagenseinek az épségét.

Mindazonáltal pár ezerért már kapsz újat is bármelyik drogériában. Ha biztosabbra akarsz menni, akkor vegyél egyet, nem nagy összeg.

2023. szept. 30. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!