Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik fogamzásgátló módszerre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fogamzásgátló módszerre esküszöl?

Figyelt kérdés
Szexmentes élet kizárva. :D
2010. okt. 18. 00:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
MEGSZAKÍTÁS!!!!:D
2010. okt. 18. 12:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Gyógyszer.

Aztán mehet mindent bele:D

2010. okt. 18. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Óvszerre, és akármilyen hihetetlen szedtem tablettát. Ha jellemeznem kellene a hormonális fogamzásgátlást, azt úgyis kimoderálnák :)
2010. okt. 18. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Igazad van utolsó! A tabi egy nagy fos!!!!
2010. okt. 18. 18:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nem épp ezt a szót használtam volna, de megteszi :D

Engem az irritál, hogy manapság menő "tabit szedni", minden kis 16 éves lányka ezzel tömi magát és fogalma sincs mit okoz elsősorban saját magának másodsorban meg mindennek, ami körülötte van, mert ezek a hormonok bizony a vízbe kerülnek, ha olvastok pár leírást ott egész szép kutatások vannak mit okoz az élővilággal a női fogamzásgátlás és hogy mennyiben van köze a férfi meddőségekhez.

2010. okt. 18. 18:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Mi legyen a tabi helyett?
2010. okt. 18. 18:48
 17/18 anonim válasza:
18:44-esnek: Igazad van, de a 16 éves lánykák inkább szedjék, minthogy ne védekezzenek... Így is elég sok a fiatalkori teherbeesés...
2010. okt. 18. 19:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, hogy védekezzenek valahogy, nem is ez a gond, hanem hogy már lassan mindenki szedi, divatból, ha van pasija, ha nincs, mert menő dolog szedni, engem ez irritál :D
2010. okt. 18. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!