Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 20 mellékhatás? Helyette más?
2 hete szedek Lindynette 20 fogamzásgátlót és apró pattik jöttek ki a hátamon, rengeteg :S
Ez a gyógyszer mellékhatása?
A hasam is görcsöl néha de szerintem az a gyógyszertől van, csak meg kell szoknom valahogy a hormont!
Pont az arcomon lévő pattanások "elmulasztása" érdekében kezdtem el szedni, és tessék most pont a gyógyszertől lenne ez? Azt hallottam a "gyógyszer" pont kezeli azokat!
És kinek melyik fogamzásgátló jött be, melyiktől tisztult a bőrötök?
Hmm, elég vszínű, hogy tényleg ettől jöhettek ki a pattanásaid. sajnos nem mindenkinél válik be egyformán egy egy antibébi cucc.
célzottan pattanásokra régebben a Diane 35-öt adták, ám ez egy lórúgás gyógyszer ocsmány mellékhatásokkal. sokan mesélték, hogy bár bababőrt varázsol, de ha abbahagyod, soha nem látott gyulladt aknék jelennek meg rajtad, hullik a hajad, stb. és nagyon nehét teherbe esni a szedés abbahagyása után.
én Milligestet szedek, többé kevésbé meg vagyok vele elégedve, azt leszámítva, hogy fejfájósabb vagyok mióta szedem, és a mellem egy mm-t se nőtt tőle, a várakozásaimmal ellentétben. viszont a bőrömre bevált, kevésbé zsíros, és a gyulladt pattanásaim eltűntek.
Tudomásom szerint ami modern fog. gátló, és nagyon jó hatással van problémás bőrre, az a Yadine. Kérdezd meg a nőgyógyászodat mit ajánl erre a problémára, csak azt ne hagyd, hogy magas hormontartalmú, kevésbé korszerű cuccokat írjon fel, pl Diane, Tri-Regol, Gracial, Femaden.
Nagyon köszönöm a kielégítő választ!
Lehet várok még egy kicsit, mondjuk a 3. levél végéig, hátha csak így reagálok a hormonra és ha hozzászokok, eltűnnek! Azt hallottam első gyógyszernél érdemes kivárni ezt az időt!
Szerinted/szerintetek?
Első vagyok:)
Igen, ez igaz valóban azt tanácsolják a nődokik, hogy szedd végig az első 3 havi adagot, aztán ha nem történik pozitív változás, akkor érdemes váltani másikra.
sajnos az a helyzet, hogy nem vagyunk egyformák, kinek ez kinek az válik be. sok sikert a szedéshez, ha nem javulnak a pattanások, keresd fel a nődokid. remélem helyrejön a bőröd. megértelek, ez nekem is nagyon fontos szempont volt amikor elkezdtem szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!