Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Termékenységtudttal védekezők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Termékenységtudttal védekezők, ti mit tennétek a helyemben? 27/N

Figyelt kérdés

Sajnos fog. Gátlót nem szedhetek. :( Marad az óvszer. De ha lecsúszik, az bajos. Múltkor. 30. Napon lecsúszott. Megjött persze, mert akkor rég nem volt már ovum.

Elméletileg kedden-szerdán nagyon sűrű folyásom volt, előtte napokban nagyon erős nemi vággyal és görcsöltem 2 napot. :( Szóval elméletileg ma vagyok a 18. Napon, ezután már kisebb eséllyel lehetek terhes, csak hát semmit sem merünk meztelen csinálni így, az utolsó lépés, h ruha le és gumi. De sajnos ez így hosszú távon kicsit kevésbé kielégítő, én szeretek meztelenül kapcsolódni, az hogy fehérneműben vagyunk az előjáték alatt picit illúzióromboló is, illetve tegnap szétizgultam magam, miután 7 napig nem láttam a párom, hiába kívántam, tudtam hogy necces, hogy terhes lehetek. Szeretném elengedni magam és segíthet az Ovu teszt, hogy legyen pár-pár olyan nap a ciklus elején és a végén, amikor nem kötelező végig ruhában lenni... :( A gumin kívül semmiben sem bízom és macerásak.

3 hónapja vagyunk együtt, nyilván nem akarunk még gyereket.

Az exemmel ez nem nagyon volt kérdés, mert távkapcsolat volt, csak a ciklus legvégén vállaltam be, hogy találkozzunk. Néha ott is felelőtlenek voltunk és megszakítással védekeztünk.

Mostani párom nem tudja eléggé kontrollálni magát ehhez, ezt elfogadtam amúgy, 1 órás előjátékaink vannak, amíg nem bírja tovább, a megszakítás így nem igazán fog menni, talán később...

Hétfőn megyek nődokihoz, részben azzal h új kapcsolatom van, de akarok labort is csináltatni, mert azt sem árt legalább 2 évente, vérszegény is vagyok sajnos, illetve szorongásra gyógyszert kell szednem.

Furcsa módon menzesz utáni napokban teljesen elengedtem magam és nem stresszeltem a terhességen. Na az volt a jó szex, egyik nap 3x is. :O

De ekkora libidóval nem tudom hogy bírjuk ezt, heti 3x találkozunk, ennél több nem fér bele, de én is úgy fogantam, hogy nem ment mindig az óvszer a szüleim szerint, és volt h napi 4 alkalmuk is volt... legalább nyitottan beszéltek nekem a témáról, de ettől nem vagyok nyugodtabb...

2023. szept. 23. 19:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
mármint a páromnak stabil a helyzete, mondjuk a kismamának is aki helyett felvettek, mert ismerem a csajt. XD
2023. szept. 23. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
#10 ha félig lejön a gumi az előjátékok során (bár nem rétem, hogy ehhez minek vesz fel gumit közben???), akkor behatolás előtt visszatekeri teljesen - probléma megoldva :)
2023. szept. 23. 23:09
 13/16 gabor49 ***** válasza:
42%
milyen tudatod van?? nincs értelme a kérdésnek
2023. szept. 24. 05:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Előjátékhoz miért kell gumi?
2023. szept. 24. 06:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Előjátékhoz minek a gumi? Meg q ruha? Meg ha van ruha, hogy van gumi?

Gumi közvetlen behatolás előtt kell, amikor már rendesen áll.

2023. szept. 24. 07:38
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
eletem legjobban elpocsekolt 10 perce volt ami alatt elolvastam es megprobaltam ertelmezni😂
2023. okt. 5. 17:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!