Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a fogamzásgátló csökkenti a nemi vágyat? L

Nos, ebben nem értünk egyet 13:59-es, mert te nem a figyelmemet hívtad fel arra, hogy a kérdésem marhaság, hanem kioktattál. Nos, ez a kiélés. Örülök, hogy itt is vannak ilyenek, akiknek ez okoz örömöt, kívánom, hogy ne is érjen téged nagyobb az életben.:)
Olyat pedig nem írtam, hogy beolvastál volna valakinek, de nem baj.
De összességében látom, hogy van tapasztalatod a témában, még egyszer köszönöm, hogy személyes "élményeid" alapján megtiszteltél a válaszadással. És én kérek elnézést, hogy mertem kérdezni. Remélem törlik a hozzászólásaid.

Van nagyobb örömöm is az életben.A hülyék elnavigálása csak a hobbim. :)Értelmezni helyettük az anyanyelvükön íródott dolgokat nem nagy mulatság.A hozzászólásaim pedig legalább olyan hasznosak,mint a te kérdésed.
Bocs,hogy kérdeztél?Megbocsátva :)
Látom.:)
Az értelmezéssel neked is gondjaid akadtak, javaslom olvasd el a főoldalt, ott le van írva, mire van ez az oldal kitalálva. :) Persze ehhez valószínű nem lesz elég a primitív, kötözködős IQ-d, de egy próbát megér.:)
További kellemes napot.:)

Fele ennyi kérdés nem lenne itt,ha valóban arra használnák az emberek a tájékoztatót,amire való,vagyis elolvasásra és megértésre.Ha IQ-hoz kellene kötni,hogy szedheted-e,egy életre gumihoz lennél kötve. :) Veled ellentétben értem,amit olvasok és nem teszek fel hülye kérdést,hogy aztán megsértődhessek,ha valaki jelzi,hogy ehhez nem kell más,csak olvasáskészség.
Neked is szép napot,remélem tanultál is az esetből a sebeid nyalogatásán kívül. :)
Köszönöm azoknak, akik próbáltak segíteni és a kérdésemre válaszoltak.
Neked pedig: elárulom, nem ez az első bogyó, amit életemben szedtem, és érdekes, ennyire nem éreztem egyiknél sem libidócsökkenést, bár mint írtam, ez is csak most tűnt fel. Az orvosom a legfontosabb mellékhatásokra, mint trombózisveszély, stb felhívta a figyelmem, sőt, másfél éve még el is olvastam. Csak mivel arra konkrétan sose gondoltam volna, hogy egy gyógyszer szedésének abbahagyása ilyen erős libidónövekedést okozzon és ez hirtelen egy kérdést vessen fel bennem, nos, ilyenre még nem volt példa az életemben. Azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk, nem pedig arra, hogy itt bunkóskodjon valaki, tedd ezt tisztába a saját fejedben.
Mindenesetre örülök, hogy sikerült valakibe ma is belekötnöd és kiélhetted itt magad.
Igen, tanultam az esetből, legközelebb meglátom a százalékod, nem reagálok, nem érsz te annyit.:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!