Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik, hogy a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a fogamzásgátló csökkenti a nemi vágyat? L

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 00:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a tájékoztatón is írják.
2010. okt. 17. 00:56
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez elég gyakori mellékhatása.
2010. okt. 17. 01:04
 3/24 A kérdező kommentje:
Fel sem tűnt egyébként, csak most, hogy nem kezdtem el szedni a következőt, egy hete kb. Pár napja alig bírok magammal.:)
2010. okt. 17. 01:04
 4/24 A kérdező kommentje:

És azért sem gondoltam, hogy a bogyótól lehet, mert fejfájást is írnak mellékhatásnak, így ált. végig sem olvasom azt a részt.

De köszi a válaszokat!

2010. okt. 17. 01:12
 5/24 anonim ***** válasza:
50%
Én akkor se szedném ha 10 millió Dollrárt fizetnének naponta hogy szedjem! Még a végén inpotens lennék tőlle! A szex sokkal fontosabb nekem attól! Maradok az ovszernál! 30/N
2010. okt. 17. 01:21
 6/24 anonim ***** válasza:
49%
Kedves 30N, egy nő nem lehet impotens, ráadásul gumiban nem olyan jó csinálni, mint nélküle.
2010. okt. 17. 08:56
 7/24 anonim ***** válasza:
23%

"És azért sem gondoltam, hogy a bogyótól lehet, mert fejfájást is írnak mellékhatásnak, így ált. végig sem olvasom azt a részt. "

Nagy hiba! Te simán lenyelsz bármit,anélkül,hogy tudnád,hogy mit tehet veled a bogyó? A mellékhatásokat nem viccből írják rá.Mint tapasztaltad rajtad is kijött most egy: libidócsökkenés. Felsorolni is sok,hogy még mi lehet,ha nem alkalmas számodra a tabletta.Hogy fogod így jelezni az orvosnak,hogy bocs,ez nekem nem jó,ha nem tudod,hogy pl.hányingert,hasfájást,migrént,mellkasi fájdalmat stb. a gyógyszer is okozhatja nem csak a romlott hal és a hideg front?

Ez nem torok fertőtlenítős szopógatós cukorka,aminek a tájékoztatójában szintén ott van,hogy forduljon orvoshoz,ha rendelleneset tapasztal.Ez hormon tabletta,aminél az életeddel játszol,ha nem figyelsz például a trombozis jeleire és nem mész időben orvoshoz.

Ha eddig lusta voltál és közönyös,akkor most ideje lenne aprólékosan végigolvasni a tájékoztatót!

2010. okt. 17. 09:00
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lehet kedves kérdező! nagyon sok fogamzásgátló libidó csökkentést okoz.
2010. okt. 17. 09:06
 9/24 A kérdező kommentje:
Kedves 9:00-ás válaszoló, tudod mit? Igazad van, most, hogy leírtad, már emlékszem: elolvastam, csak pont nem maradt meg bennem a libidócsökkenés. Hidd el, ANNYIRA ez a része nem volt rendellenes, hogy a gyógyszerszedés alatt feltűnt volna, nem úgy, mint egy migrénes fejfájás, mellkasfájdalom, stb. :) És kérlek ne minősíts, se lusta, se közönyös nem vagyok. Te viszont olyat megengedsz magadnak, amiből arra merek következtetni, nálad nincs teljesen otthon rendben valami, ha nem is szexuálisan, de biztos, hogy otthon nem hagyják, hogy kifejthesd a véleményed. Azért kösz, hogy időt szakítottál rám. Megtisztelő.
2010. okt. 17. 11:20
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell aggódnod értem,nem élek elnyomás alatt :D Te csak magadért izgulj és olvasgasd szorgalmasan a tájékoztatókat,az apróbetűket is :))
2010. okt. 17. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!