Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a fogamzásgátló csökkenti a nemi vágyat? L

És azért sem gondoltam, hogy a bogyótól lehet, mert fejfájást is írnak mellékhatásnak, így ált. végig sem olvasom azt a részt.
De köszi a válaszokat!

"És azért sem gondoltam, hogy a bogyótól lehet, mert fejfájást is írnak mellékhatásnak, így ált. végig sem olvasom azt a részt. "
Nagy hiba! Te simán lenyelsz bármit,anélkül,hogy tudnád,hogy mit tehet veled a bogyó? A mellékhatásokat nem viccből írják rá.Mint tapasztaltad rajtad is kijött most egy: libidócsökkenés. Felsorolni is sok,hogy még mi lehet,ha nem alkalmas számodra a tabletta.Hogy fogod így jelezni az orvosnak,hogy bocs,ez nekem nem jó,ha nem tudod,hogy pl.hányingert,hasfájást,migrént,mellkasi fájdalmat stb. a gyógyszer is okozhatja nem csak a romlott hal és a hideg front?
Ez nem torok fertőtlenítős szopógatós cukorka,aminek a tájékoztatójában szintén ott van,hogy forduljon orvoshoz,ha rendelleneset tapasztal.Ez hormon tabletta,aminél az életeddel játszol,ha nem figyelsz például a trombozis jeleire és nem mész időben orvoshoz.
Ha eddig lusta voltál és közönyös,akkor most ideje lenne aprólékosan végigolvasni a tájékoztatót!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!