Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehetek terhes? Paranoiás vagyok
Fogamzásgátlót szedek, viszont a nőgyógyász azt mondta, hogy azért ajánlott gumit is használni, mert ez egy gyengébb hormon tartalmú készítmény. Nem nyújt 90%-os védelmet sem.
Viszont bátorok voltunk egyik éjszaka és a gumi kimaradt, a pocakomra élvezett, szóval úgy sperma nem is került be, max előváladék, de annak alacsony a rizikója.
Tesztet még nem érdemes csinálni, mert ez 2 napja volt, viszont ezen agyalok folyamatosan. Én nem bánnám, ha becsúszna, barátom aki egy kicsit fél attól, hogy rossz apa lesz, de szerintem ez idővel elmúlik.
Nagyon naivnak érzem magam a kérdés miatt, de szívesen meghallgatnám mások véleményét. Tudom, hogy senki nem lát a hasamba, hogy nem vagyok tesztek, viszont tapasztalatok vélemények érdekelnek.
20l
"Fogamzásgátlót szedek"
"a pocakomra élvezett"
"Én nem bánnám, ha becsúszna"
"Így lehetek terhes?" Nope
"Paranoiás vagyok" Yep
Az esélyed szerintem olyan 0,1 % körüli.
De miféle fogamzásgátló az ami mellé gumi kell? Én mondjuk sose szedtem, de ha már szednék, akkor hasson is. Vagy ne fogamzasgatlónak hívják, hanem mondjuk hormonszabályozónak.
Csak azt nem értem, hogy ha 90%-os biztonságú akkor mi a franckarikáért szeded??? 90%-os biztonságnál a naptármódszer is jobb, ott sem lesz minden 10. dugásból terhesség.
Szóval lehagytál pár 9-est, inkább 99.9999% lesz az.
Azért ne vállalj mert még nagyon fiatal vagy.
Semmi nincs megteremtve .
VAgy ha tévedek akkor írd le hogy meg van e mindenetek, lakás , autó , egyebek.
Ha nincs ez meg akkor örök adósságra vagytok itélve és ez kikezdi a kapcsolatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!