Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám leszedni véglegesítve magamank az Advanced Woman Calendart?
Megtaláltaláltuk, letöltöttük, de nem sikerült jó crack-et találni.
Van aki használja és megvan, hülyeség vezetemnek, ha 30 nap leteltével kezdhetem újra mert a progi addig enged, ha nincs crack.
Köszi
Van egy hasonló onLine cucc, ha ez nem jön be...
www.ciklus.hu , én már egy éve használom
hanyas verziót hasznalod?
nem mindegy!
nekem 2.0-as van, googlevan kb 10 perc volt talalni.
Akik nem kockák: van egy .nfo fájl... hogy meg tudd jeleníteni, írd át a kiterjesztését .txt-re. Abban le van írva, hogyan kell telepíteni, illetve crack-elni :DDD
Remélem segítettem :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm!
Igen mi a legutolsót szedtük le, s akkor azért nem volt jó.
De köszönöm a linket, most már mükszik. :)
Minden szépet!
A kinkről töltötted le?
Különben a kiterjesztéses dolog nem lényeges, ne foglalkozz vele.
Miután kitömörítetted a .rar fájlt (rapidshare-ről így tölti le), kell hogy kapjál fájlokat és mappákat. Lesz egy crack nevű mappa (nálam: C:\Downloads\Advanced Woman Calendar 2.0\Crack), abban egy indító fájl (szív ikon: WomanCalendar.exe), azt kell bemásolni a C:\Program Files\Advanced Woman Calendar mappába, úgy, hogy kvázi lecseréled az eredeti parancsfájlt :D Így lesz a progi végleges és nem demo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!