Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csak hülye vagyok?
Július 28-án voltam nőgyógyásznál, aki hüvelyi ultrahangos vizsgálatot végzett. Nem látott semmit, azt mondta nyugodjak meg. Azóta is rendesen szedtem a fogamzásgátlót, múlt héten volt a megvonásos vérzésem rendesen.
Kizárt a terhesség igaz?
Tudom, hogy hülyén hangzik, hogy még mindig félek, de most sem derülhetne ki, hogy terhes vagyok, ha tesztelnék?
Nem baj, h a hülyének néztek, csak még mindig aggódom. Június 18-án az utolsó szem tabletta kimaradt és azóta félek. Tudom, hogy már több mint 2 hónapja volt az. De mindig keersem a jeleket, hogy mi van ha az vagyok..
amikor 2 hónapja kihánytam az utolsó szem tablettát, másnap pótoltam csak. utána megtartottam a 7 napos szünetet és kb 7 napig csak óvszerrel védekeztünk. Az új levél 3. szeménél már nem használtunk óvszert.
Most sem vagyok terhes akkor így ezek alapján?
Kislány, neked komoly paranoiád van!
Ha egy szem kimarad (pláne, ha a ciklus végén) abból nem lesz baj.
Fogadok még beléd sem élvez a srác, hanem ki kell vennie előtte, eltaláltam?
Menj el nőgyógyászhoz, ha ennyire parázol, de egy tablettától nem lesz semmi bajod.
A barátodnak együttérzésem.
Sok szerencsét, ha kitart melletted és eljuttok addig, hogy ténylegesen szeretnétek gyereket, mert ugyanígy rá fogsz feszülni és ebből lesznek azok a párok, akik évekig próbálkoznak, de nem jön össze, habár nem lenne fizikai akadálya.
9.es válaszoló, vannak olyan párok akik elfogadják egymás nehézségeit.. van aki hamar felkapja a vizet, van a ki túlságosan szorong és parázik.
neked ha ilyet írsz, biztosan nem volt még részed feltétel nélküli elfogadásban. Kívánom, találj te is ilyen párt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!